Babaruhától az ágyneműig: a Folding Lady megtanít profin hajtogatni

2021. március 10.
A hajtogatós hölgy, TikTokos nevén The Folding Lady az a profil, amit elmentünk későbbre, mert bármikor szükségünk lehet a szakértelmére. Legkésőbb akkor, amikor a frissen mosott ágyneműt vagy babaruhát próbáljuk szépen, szabályosan és könnyen elpakolhatóan összehajtogatni.

Összehajtani az ágyneműket, összehajtani a törölközőt, összehajtani bármilyen ruhát – a mindennapi tennivalóink része, mégis tudnak fejfájást okozni a különböző ruhadarabok, amikor arra kerül a sor, hogy a helyükre pakoljuk őket mosás után. De szerencsére itt van nekünk a TikTok és a hajtogatós hölgy, aki még a gumis lepedőt is megtanítja szépen, ráncmentesen összehajtani.

folding-lady-tiktok-hajtogatas-ruha

Sophi Liard áll a The Folding Lady profil mögött, akit mind a TikTokon, mind az Instagramon megtalálhatunk. Mi sem bizonyítja posztjai és útmutatói használhatóságát jobban, mint hogy közel hárommillió követője van a két közösségi oldalon összesen. 

Legyen szó törölközőről (ehhez Liard azt javasolja, hajtsuk félbe széltében, hagyjunk egy nyílást, így a végek nem találkoznak, majd tekerjük fel az összehajtott törölközőt, ami így puha marad, és nem gyűrődik össze) vagy a melegítőfelsőnkről és farmerunkról, amelyeket szépen tárolhatunk a módszerével a fiókokban vagy polcokon.

@thefoldinglady

Answer to @ur_local_frand0_0 hope this helps #fyp #learnontiktok #viral

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

Bár az utazás most nem aktuális, de a bőröndbe pakoláshoz is remek tippeket kaphatunk, így ezeket nem árt elkönyvjelzőzni későbbre. Áttekinthetően, maximális helykihasználással pakolhatjuk be a segítségével a poggyászunkat. 

@thefoldinglady

Reply to @sharonmariehughes hope this helps 😀 #fyp #learnontiktok

♬ Diva – Beyoncé

Liard azonban nem csak a ruhák hajtogatásához ad remek ötleteket. A kamra polcait is segít rendszerezni, ám ezzel nem árt óvatosnak lenni, mert függőséget okoz, és a legújabb hobbink a jól átlátható dobozok és üvegek rendezgetése lehet, ha nem figyelünk. Ha például mindig szerettük volna, hogy a mi polcaink is olyan szépek legyenek, mint a boltokban, valószínűleg a Folding Lady megoldja.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash

Olvastad már?