A legtutibb szexpózok lány-lány együttléthez

2021. október 10.
A lány-lány szerelem beteljesüléséhez nemcsak az orális szex és a különféle szexuális játékszerek bevetése járulhat hozzá, hanem azok a szexpózok is, amik különösen jól működnek ebben a felállásban.

Azt, hogy a lány-lány együttlét csodásan működhet, egy 2017-es kutatás eredménye is megerősíti: a megkérdezett heteroszexuális kapcsolatban élő nők 65%-a, a biszex nők 66%-a, míg a leszbikusok 86%-a számolt be arról, hogy csaknem minden együttlét alkalmával eljut a csúcsra.

Szuper szexpózok lány-lány szerelemhez

Az itt álló 3 izgalmas szexpóz tökéletes választás lehet lány-lány szerelemhez, hogy fokozd a saját örömérzetedet és a partnered is intenzív orgazmust éljen át.

1) Ollózás

Allison Moon szexedukátor szerint az ollózástól sokan tartanak, mert nehezen kivitelezhetőnek tartják, ő azonban úgy véli, hogy vétek kapásból elvetni, mert azok, akiknek bejön, elképesztően élvezik

  • Egyikőtök hanyatt fekszik vagy az oldalára fordul, és széttárja a lábait, a másik fél pedig a választott testhelyzetben szembefordul vele, és ő is szétnyitja a lábait.
  • Közeledjetek egymáshoz, amíg az intim testrészeitek össze nem érnek, majd ahogy jólesik, lassú vagy gyors ütemben kezdjetek mozogni. Egészen új élményekben lehet részetek!

2) Egy vibrátor két lánynak

Nem sok egyszerűbb módja van annak, hogy földöntúli örömökben legyen részetek, az intenzív csiklóizgatásnak hála. „Sok pár vágyik arra, hogy egyszerre éljen át gyönyörérzetet – ha ti is közéjük tartoztok, ez lehet a ti pozitúrátok” – biztat a kipróbálásra Allison Moon.

  • A kivitelezéshez szükségetek lesz egy nagyobb fejű vibrátorra. Ha ez megvan, vegyetek fel olyan testhelyzetet, ami mindkettőtök számára lehetővé teszi, hogy a csiklótok a vibrátorhoz érjen – kitűnő választás például az ollózás.
  • Fonjátok össze a lábaitokat, így a működésbe hozott vibrátor a lehető legközelebb kerülhet a klitoriszotokhoz, és felejthetetlen élményekben lehet részetek!

Szuper szexpózok lány-lány szerelemhez

3) Dupla dildó használata

A kétvégű vibrátor használata még izgalmassá teheti a lány-lány együttléteket, és a fentihez hasonlóan lehetővé teszi, hogy azonos időpontban éljetek át orgazmust. „Nagy előnye, hogy a hüvelyi és az anális behatolást is lehetővé teszi, csak rajtatok múlik, ki melyiket részesíti előnyben” – mondja a szakértő. 

  • Helyezkedjetek el egymáshoz közel olyan pozícióban, hogy a dildót mindketten egy időben használhassátok – ez lehet a kutya- vagy a misszionárius póz, de egymással szemben ülve vagy kanálpózban is tökéletesen működik.

Forrás: Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?