A mellbimbóorgazmus létezik: mutatjuk, hogy éld át egyedül, vagy párban!

2021. június 12.
A mellbimbók kifinomult idegvégződésekkel rendelkeznek, ezért hatványozott örömforrásként működnek – ha még nem fedezted fel, itt az idő, hogy elmerülj az élvezetekben!

Ahhoz, hogy orgazmust élj át, nem feltétlenül kell a nemi szerveket ingerelni: a mellbimbód is elég érzékeny ahhoz, hogy csúcsra juss. Ha eddig csak a csiklód vagy a hüvelyed ingerlésével éltél át gyönyört, itt az idő, hogy átadd magad a mellbimbóorgazmus felemelő érzésének.

Mellbimbó-orgazmus

Mellbimbóorgazmus: létezik vagy csak kitaláció?

Ahogy a többi erogénzóna, a mell és a mellbimbó is tele van finom idegvégződésekkel. Akárcsak a nemi szervek esetében, ezeken a területeken is igaz, hogy a stimuláció fokozza az örömérzetet, sőt nagy eséllyel orgazmushoz is vezet. A mellbimbóorgazmus eléréséhez szükség lehet némi gyakorlásra, mivel mindannyiunk teste és mellbimbója is egyedi, abban azonban biztos lehetsz, hogy beteljesülés nélkül is örömteli pillanatokban lesz részed. 

Ha úgy tűnik, hogy kizárólag a mellbimbók ingerlése nem elegendő a gyönyör átéléséhez, a mellbimbóstimulációnak hasznát vehetitek a behatolás vagy az orális szex közben is: ha a nemi szervekkel egy időben ingerlik a mellbimbókat is, az orgazmus intenzívebb lesz és nagy valószínűséggel tovább is tart.

Hogy működik? 

A hozzáértők szerint a mellbimbóorgazmus kulcsa, hogy ugyanaz a terület aktiválódik az agyban a stimuláció során, amelyik a csikló vagy a hüvely ingerlésekor lép működésbe. Egy tíz évvel ezelőtt végzett vizsgálat során a kutatók műszerekkel is megmérték, hogy az agyban melyik rész reagál legintenzívebben a mellbimbó, a csikló vagy a vagina izgatására, a végeredmény azonban mindhárom esetben ugyanaz lett, akárhol is érintették meg magukat a résztvevők örömszerzés céljából. Az agy tehát nem tesz különbséget, vagyis a mellbimbó stimulálása ugyanúgy kiválthatja az orgazmust, akárcsak a nemi szervek kényeztetése. 

Mellbimbó-orgazmus

5 lépés a mellbimbóorgazmusért

A gyönyörérzet különleges módját egyedül és párban is átélheted, itt most azokat a lépéseket mutatjuk be, amelyeket partnereddel együtt érdemes bevetni, de játszi könnyedséggel átalakíthatók egyszemélyes játékká is!

1) Szánjatok rá legalább fél órát, és ne legyetek csalódottak akkor sem, ha ennél több időre lesz szükség. Fontos, hogy kizárjatok minden zavaró tényezőt, és megszakítás nélkül dolgozzatok az ügyön! Ha elsietitek a dolgot, nagy valószínűséggel elmarad a várva várt végkifejlet!

2) Kezdésként finoman ingerelje a partnered a mellbimbódat az ujjával vagy a nyelvével, vagy akár a kettővel egyszerre.

3) Ahogy egyre fokozódik az izgalmi állapotod, úgy növelhetitek az iramot, vagyis intenzívebbé válhat a stimuláció is. A kommunikáció itt kulcsfontosságú: mondd el bátran, hogy mit és mennyire erősen szeretnéd! A párod finoman csipkedheti, harapdálhatja és szívhatja is a mellbimbódat, a lényeg, hogy a tudtára add, mi esne jól neked!

4) Amikor érzed, hogy felfokozott állapotba kerültél, kezdj lassabban és mélyebben lélegezni, közben koncentrálj minden idegszáladdal a tested jelzéseire, add át magad az eddig talán ismeretlen örömérzetnek!

5) Ne legyetek türelmetlenek, adjatok időt az orgazmus átélésére – az első alkalom általában hosszabb próbálkozást igényel, de ha egyszer ráérzel, már könnyebben fog menni! Hogy még izgalmasabb legyen a próbálkozás, szexjátékokat is bevethettek, amivel a csiklót vagy a hüvelyt stimulálhatjátok.

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?