Ünneppé teszi a menstruációt a magyar bársonybugyi

2021. november 12.
Első ránézésre „csak” mutatós bársonybugyiknak tűnnek, de speciális kialakításuknak köszönhetően kényelmes és környezetbarát megoldást jelentenek a menstruáció idején.

A Molnár Dóra által alapított this is Redy olyan speciális bugyikat gyárt, amik képesek helyettesíteni a betéteket és tamponokat, így nemcsak kényelmes, de környezetbarát alternatívát kínálnak a menstruáció idejére. A különleges nedvszívó réteggel ellátott bugyik különböző fazonokban és „teljesítménnyel” érkeznek a vérzés szakaszaihoz igazítva – a masszívabb, jobb folyadékmegtartó képességű daraboktól egészen a tisztasági bugyikig.

this-is-redy-barsony-menstruacios-bugyi

A mi mai kedvencünk a márka VELVET szériája, ami – ahogyan a neve is elárulja – merész, bársony anyagból készült bugyikból áll. A textil négy színben (királykék, padlizsánlila, méregzöld, burgundi) érkezik, és nem túlzás azt állítani, hogy egészen ünnepi hangulatot kölcsönös a havi vérzésnek. Ezek a bugyik közepes erősségű vérzéshez készültek, 1,5 tamponnyi vért képesek magukba szívni.

this-is-redy-barsony-menstruacios-bugyi

this-is-redy-barsony-menstruacios-bugyi

Ha a menstruációnk idén az ünnepi időszakra esik, kifejezetten kötelező ilyet viselni a karácsonyi/szilveszteri szett alatt!

Fotó: this is Redy

Olvass tovább!