A különleges szilikondobozzal bárhol maszat nélkül falatozhatunk

2021. december 31.
Elképesztően hasznos kütyü készült, amivel gyerekek és felnőttek gyakorlatilag bármit, bárhol biztonsággal és maszatmentesen elfogyaszthatnak.

Ha elviteles uzsonnát készítünk magunknak vagy a gyerekeknek, általában az a fő szempont, hogy út közben is kényelmesen meg tudjuk enni. Ez persze eléggé korlátozza a lehetőségeket: ilyenkor általában szeletelt zöldségek, száraz kekszek, kölesgolyó, zabszelet vagy valami szárazabb muffin kerül a dobozokba.

monchi-uzsonnas-doboz-kickstarter

A Monchi egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel lehetővé teszi, hogy tényleg bármit beletehessünk az uzsonnásdobozunkba. A spéci doboz szilikonfedőjében két mélyedést alakítottak ki ujjainknak, így azon keresztül csippenthetjük fel a maszatolós, ragacsos vagy szószokban, mártásokban álló falatokat. A doboz oldala rugalmas, és a harmonikaszerű kialakításnak köszönhetően jól letolható, így még a doboz alján lévő ételt is könnyen elérhetjük.

monchi-uzsonnas-doboz-kickstarter

A Kickstarteren gyűjtő kütyü szuper megoldás lehet gyerekeseknek, de felnőttként is hasznát vehetjük, ha mondjuk a munkahelyünkre vagy kirándulásra vinnénk ragacsosabb, szaftosabb finomságokat.

monchi-uzsonnas-doboz-kickstarter

Olvass tovább!