Kézműves kincsek egy marokkói konyhából

2022. március 16.
A Côté Bougie üde, mégis klasszikus illatokkal és friss trendekkel ötvözi az ősi kézműves tudást. Csoda szép gyertyákat és kézzel készített kincseket mutatunk.

A Côté Bougie története egy marokkói konyhában kezdődött, a tűzhely mellett. Tizenöt évvel ezelőtt családi vállalkozásként született meg a lakásdekorációs brand, amit azóta is a lelkesedés visz előre.

marokko-kezmuves-lakasdekor-cote-bougie

A márka koncepciója, hogy a hagyományok és a modern dizájn ötvözésén keresztül mutatják be Marokkó kézműves mesterségeit és ősi technikáit.  Folyamatosan alkotnak, bevonnak ismert kézműveseket és együtt álmodják meg a legújabb kollekciókat. Különösen büszkék arra, hogy támogathatják a nőket és segíthetik önállóságukat. Minden kollekció bepillantás Marokkóba, vagy a formákon, vagy egy emblematikus illaton keresztül.

marokko-kezmuves-lakasdekor-cote-bougie

A Côté Bougie-nál olyan emberekkel dolgoznak, akik szeretik a munkájukat és mesterei a hagyományos technikáknak. Hűek önmagukhoz, és kiemelkedően fontos számukra a környezettudatosság. Előnyben részesítik a természetes alapanyagokat és minden kollekcióban fontos szerepet játszik a fenntarthatóság. A gyertyákhoz 100%-ban növényi eredetű viaszt és kézzel font kanócokat használnak. Az illatkompozíciókhoz felhasznált alapanyagok mind természetes eredetűek és Grasséból, az illatok és a virágok fővárosából származnak.

A kézzel készített gyertyák mellett kerámiák és más mesés lakásdekorációs kincsek is megtalálhatóak a márka kínálatában – érdemes szétnézni!

marokko-kezmuves-lakasdekor-cote-bougie

marokko-kezmuves-lakasdekor-cote-bougie

Olvass tovább!