Tényleg nagyobb az élvezet az ásványokból készült szexjátékokkal?

2022. június 07.
A szexoktatók szerint a jóni tojások és az ásvány gyönyörrudak segíthetnek jobban megismerni önmagunkat, és abban is a hasznunkra válhatnak, hogy mélyebben átélhessük a nemiségünket. És ez még csak két pont az előnyeik hosszú listájáról!

Úgy tartják, hogy a kristályoknak gyógyító ereje van, ezért sokan mindig magukkal hordanak néhány követ a zsebükben, ásványokkal díszített ékszereket viselnek vagy elhelyezik őket az otthonuk bizonyos pontjain. Az viszont máig tabutémának számít, hogy a nemi életünkre is pozitív hatással lehet az energiájuk. Előfordulhat, hogy mindeddig éppen a kristályból készült szexjátékok hiányoztak a self care rutinunkból?

Jóni-tojás

A szexoktatók ugyanis évek óta arra biztatnak mindenkit, hogy bátran fedezzék fel ezen segédeszközöket, mert általuk jobban átélhetik a saját érzékiségüket – esetleg visszaszerezhetik azt. Ezeknek a kellékeknek az a célja, hogy gyengéd, szeretetteljes módon kapcsolódhassunk önmagunkhoz – végezetül pedig megtapasztalhassuk, milyen tudatosan élvezni. Hogy mit is jelent a mindfulness a hálószobában? Nos ugyanazt, mint az élet más területén is: a jelenlétet az adott pillanatban – testben, lélekben és elmében egyaránt. A tudatos örömszerzés olyan, mint egy erőteljes terápiás feladat, ami átformálja a nézőpontunkat a gyönyörről. Illetve az olyan társadalom által belénk nevelt, tudatalatti mintáink alól is képes felszabadítani, mint a szégyenérzet vagy bűntudat. Egyszóval elindít minket a gyógyulás útján és még abban is a hasznunkra válhat, hogy megszeressük a testünket és komfortosnak érezzük a létezést a bőrünkben.

Azok, akik már kipróbálták a jóni tojásokat és az ásvány gyönyörrudakat, azt mondják a szexuális életük alapjaiban megváltozott: az orgazmusaik intenzívebbé váltak és akár még a traumáikat is könnyebben feldolgozták a használatukkal. A jóni tojások erősíthetik a medencealapi izomzatot és fokozzák a véráramlást, megelőzhetik az inkontinenciát, növelik a hüvely természetes nedvességét, illetve a libidót is – ráadásul még a fertőzésektől is megóvhatnak. A szakértők szerint minden kristálynak más és más a molekuláris összetétele, így a gyógyító hatásuk is különbözhet egymástól. Éppen ezért gyakorlatilag személyre szabottan választhatunk az ebből készült szexuális játékok között, méghozzá a saját szükségleteink és vágyaink alapján. Ám ha még csak ismerkedsz ezekkel a kellékekkel, elsőként a rózsakvarccal kezdd el a kísérletezést az énidődben.

Ha még többet szeretnél olvasni a témáról, akkor érdemes követned Oláh Barbara „Sacred Garden” platformját, ugyanis ő az, aki meghonosította a jóni tojásokat és az ásvány gyönyörrudakat Magyarországon, és azt tűzte ki küldetéséül, hogy megmutathassa másoknak, milyen is orgazmikusan élni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oláh Barbara (@_barbara_olah) által megosztott bejegyzés

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?