Stílusos és kényelmes edzőcipő kifejezetten a mozgásukban korlátozottak számára

2022. június 10.
A Reebok piacra dobta az első mozgáskorlátozottaknak tervezett adaptív edzőcipő-kollekcióját.

A Fit to Fit nevű kollekció összesen két modellből áll. A Nanoflex Parafit TR elnevezésű modell a Nanoflext TR cipő továbbfejlesztése, és kifejezetten olyan sportolók számára tervezték, akiknek adaptív illeszkedésre van szükségük. A cipő különlegessége, hogy az oldalán egy cipzár található, ami nagyban megkönnyíti a bele-, valamint a kibújást. Ez a funkció különösen a kerekesszékben élők számára lehet fontos.

reebok

A Club MEMT Parafit nevű modell a Reebok népszerű teniszcipőjének, a Club MEMT-nek a felújított változata. Ez a modell kivehető talppal rendelkezik, aminek köszönhetően a lábprotézist viselők, illetve a szélesebb lábú emberek számára is kényelmes viselet lehet. Jó hír, hogy mindkét modellnek hamarosan piacra kerül az egylábas verziója. Magyarán, ha valakinek nem egy párra lenne szüksége, hanem csak egyetlen jobb vagy bal lábas cipőre, lehetősége lesz külön-külön megvásárolnia.

reebok

„A Reebok Fit to Fit adaptív lábbelikollekciót azért hoztuk létre, hogy a mozgást minden ember számára megkönnyítsük. A kollekció célja, hogy úgy kínáljuk mindenki számára funkcionális terméket, hogy közben hűek maradunk a Reebok ikonikus dizájnörökségéhez” – mondta Dan Buonomo, a Reebok termékmenedzsere.

Forrás: Dezeen Fotó: Reebok

Olvass tovább!