Ezek a kiegészítők fogják megmenteni a családi nyaralást

2022. július 03.
Tombol a nyár és tele a ház. Vége az iskolának és az óvodának. Nyaralásra készülünk, de mégis felvillan bennünk a kérdés, hogy milyen játékokkal és programokkal tudnánk szórakoztatni a család legkisebbjeit. Íme a kedvenceink, amik garantáltan örömet fognak szerezni mindenkinek.

Körvonal

Egy játék, ami minden táskába elfér, bárhol lehet játszani vele és a család összes tagját be tudja vonni? Ez a Körvonal mini! Repülőgépen, a vonaton vagy a tengerparton, tényleg bárhol elő lehet venni. Csak úgy, mint a körvonalnál, ebben a játékban sincsenek szabályok, jó vagy rossz válaszok. Az egyetlen cél, hogy kizárólag egymásra figyeljünk és olyan dolgokról beszélgessünk, amikről egyébként talán nem beszélnénk. A játékot 5 éves kortól ajánljuk, de bizonyos kérdések 8 éves kortól ajánlottak – ezek 8+ jelölést kaptak.

kiegeszito-nyaralas-csalad-gyerek-jatek

Első könyvem a világűrről

Nincs is jobb annál, amikor egy meleg nyári estén közösen nézzük az eget. Ilyenkor természetesen elindul a kérdéscunami. Ebben lehet segítségünkre az Első könyvem a világűrről című könyv útvesztőkkel, színezhető formákkal és sok-sok matricával. Ki tudja, lehet mi, felnőttek is tanulunk közben valami újat!

Játszószőnyeg

Ha kisbabával utazunk, biztosan érnek minket váratlan helyzetek. Az Adamo játszószőnyege bárhol egy képes egy igazi mini játszóteret elővarázsolni, így mindenkinek könnyebben telik majd a reptereken való várakozás.

Hinta-palinta

Kempingezés vagy tengerparti privát apartman a nyári program? Ne hagyjuk otthon az Adamo hintáját, ami önfeledt örömöt biztosít minden gyerek számára, miközben fejlesztő hatása is van!

Felhőpárna

Mindenkinek van egy kedvenc párnája, ami végigkíséri a nyári utakon. Lepjük meg a kis hercegnőket egy Rooms and stories felhőpárnával a nagy út előtt.

Forrás: Simply Creative, Fotó: Unsplash

Olvass tovább!