Takarítóeszközök a minimalista stílus jegyében

2022. július 06. |

Ezt a stílusos seprű-lapát duót nem kell majd rejtegetni takarítás után sem!

A Dotti névre keresztelt márka azért jött létre, hogy a nap mint nap használt takarítószereink stílusosabbak, mutatósabbak lehessenek. A Dotti alapítói szerettek volna olyan eszközökkel takarítani, amiket nem kell rejtegetni a lakásban, hanem büszkén otthagyhatunk a konyhákban és fürdőszobákban.

dotti-stilusos-takaritoszerek-otthon-takaritas

Első kollekciójukban egy seprűt és egy hozzá tartozó lapátot, továbbá egy különleges mosogatószivacsot dobtak piacra. A kétféle színben (matt fekete és palackzöld) érkező seprű-lapát duó antibakteriális szilikonból készült, és úgy alakították ki, hogy használata a lehető legkényelmesebb legyen. A kíméletesen tisztító és látványosan letisztult mosogatószivacs pedig szintén (a lehetőségekhez képes) hosszú távú és komfortos használatot ígér.

dotti-stilusos-takaritoszerek-otthon-takaritas

dotti-stilusos-takaritoszerek-otthon-takaritas

A Kickstarteren gyűjtő startup már bőven túl is teljesítette a kitűzött célt, szóval hamarosan beindulhat a gyártás, és remélhetőleg a termékpaletta bővítése is!

Fotó: Kickstarter

Olvass tovább!

Ezt a listát kövesd a tavaszi nagytakarításhoz

Ezt a listát kövesd a tavaszi nagytakarításhoz

Lassan itt az idő a tavaszi nagytakarításra, amikor olyan helyeken is porolunk, sikálunk és tisztítunk, ahol az év többi részében általában nem szoktunk. Hogy biztosan semmiről ne feledkezzetek meg, Bernáth Melinda, a Smarta bloggere összeállított nektek egy szuper listát!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód