Így spórolj a repülőjegy árán: ezen a napon a legolcsóbb foglalni

2022. augusztus 03.
A légiutas-kísérő elárulta a trükköt, hogyan juthatunk a legolcsóbban a kinézett repülőjegyhez, melyik napon érdemes lefoglalnunk a jegyeinket, hogy minél többet spórolhassunk.

A növekvő üzemanyagárak és infláció, ahogy mindennek, úgy a repülőjegyeknek is jelentősen megnövelte az árát. A légiutas-kísérő azonban hasznos tanácsokkal segít, hogy spórolhassunk az utazás költségein.

olcso-repulojegy-sporolas

Megan Homme arra használja a közösségi oldalát, hogy segítsen pénzt megtakarítani az utazni vágyóknak, hasznos tippekkel látja el azokat, akik repülni szeretnének. Egyik videójában elárulta, hogy ha a legolcsóbban szeretnénk repülőjegyet foglalni, szombaton és vasárnap kell próbálkoznunk, reggel hat és dél között. A last minute jegyeket is érdemes figyelnünk, ha belefér az életünkbe, hogy hirtelen induljunk el nyaralni – mondta Homme. – Ilyenkor általában a kedd a legolcsóbb indulási nap.”

A kommentek között is akadnak hasznos tanácsok Homme videója alatt: „sok függ attól, hol foglaljuk a repülőjegyet, egyes weboldalakon olcsóbb lehet, mint máshol, ezért érdemes több helyen is megnézni”, javasolta valaki. 

Arra is érdemes figyelni, hogy ha az utazás előtt legalább 40 nappal foglaljuk le a jegyet, akkor juthatunk a legolcsóbban hozzá. 

Persze Homme módszere sem jelent hatalmas árbeli különbségeket, a költségeink valószínűleg nem leszenk a legtöbb esetben jelentősen alacsonyabbak. Azonban megéri próbálkozni, hiszen belefuthatunk olyan akciókba, amikor valóban nagyobb összeget spórolhatunk a repülőjegyeink árán.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!