A hideg-meleg játék juttathat életed orgazmusához

2022. október 27.
Ez az egyszerű, és nem is túlzottan eszközigényes módszer segíthet felkorbácsolni érzékeinket és kényeztetni erogénzónáinkat, hogy aztán még nagyobb élvezetet élhessünk át.

Biztosan sokaknak megvan az érzés, ahogyan a testünkhöz érő hideg tárgy hatására hirtelen végigbizsereg a testünk, vagy amikor egy kád forró vízben elmerülve átjár a zsibbasztó melegség. A testünk nagyon érzékeny a hőmérsékleti változásokra, és ez az ágyban kifejezetten hasznunkra lehet, sőt, akár életünk orgazmusához is eljuttathat minket.

A hideg-meleg játék során értelemszerűen hideg és meleg érzetekkel stimuláljuk a testet – azon belül is kifejezetten az erogénzónákat. Ez az egyszerű, mégis izgalmas szexuális játék testünk természetes idegi válaszaira épít, és hozzájárulhat, hogy még intenzívebb orgazmust éljünk meg.

hideg-meleg-jatek-szex-orgazmus

Először kipróbálhatjuk egyedül: ezt legkézenfekvőbb, ha a kádban, mondjuk, egy masszírozós zuhanyfej segítségével tesszük. Figyeljünk rá, hogy a vízsugár ne legyen túl erős, túl hideg vagy túl forró, finoman, egyre szélsőségesebben váltogassuk a hideg-meleg érzeteket.

A partnerrel való szex közben használhatunk jégkockákat, amiket óvatosan végighúzhatunk a másik testén, de használhatunk felmelegített, hőtartó babzsákot vagy saját forró leheletünket is. És persze vannak kifejezetten erre a célra készült szexjátékok, például melegíthető vibrátorok is!

A hideg-meleg játékkal kicsit lelassítjuk a szexet, felfedezzük egymás testét, játszunk, kísérletezünk, ami önmagában is fokozza az izgalmat, és végül az örömöt. Szuper módszer lehet a laposabb kapcsolatok feltüzelésére, és persze arra is, ha szeretnénk még elsöprőbb erejű orgazmust megélni.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!