Így lehet még intenzívebb az orgazmusod a szakértők szerint

2022. október 19.
Az orgazmus, ahogy bármi más, tanulható: tudatossággal és néhány praktikus trükkel segíthetünk, hogy még erősebb és még hosszabban tartó örömöt élhessünk át.

Ki ne szeretne még több, még intenzívebb, még hosszabb orgazmust? A Popsugar szakértői szerint semmi akadálya: elég követni az alábbi tippeket, és persze rendszeresen gyakorolni, hogy tényleg mennyei gyönyörökben lehessen részünk!

Ne állj meg!

Amikor már ott vagyunk a csúcson, általában automatikusan az öröm után következő lecsengést várjuk, pedig az első orgazmust még intenzívebb örömélmények követhetik. Az orgazmus érzékennyé teszi a testet, felfokozza érzeteinket, vagyis jól járhatunk, ha az első után nem állunk meg, és nem engedünk a pihenés csábításának. A többszörös orgazmus lehetősége a nők nagy ajándéka, éljünk vele!

intenzivebb-orgazmus-szex-tippek

Maszturbálj és maszturbálj

Nem lehet eléggé hangsúlyozni: a szexet is gyakorolni kell! Még mindig sokan élnek meg szégyenérzetet az önkielégítéssel kapcsolatban, pedig a maszturbálásra nyugodtan tekinthetünk az önmagunkról való gondoskodás részeként. Az önkielégítés ráadásul arra is jó módszer, hogy igazán megismerjük a testünket – és ez a tudás végül a partnerrel való szex során is segíthet még ütősebb orgazmusokhoz vezetni.

Ne felejtsd el becsukni a szemed

A látványos filmbeli szexjelenetekben mindig érzékien becsukják a szemüket a nők, és ez nem véletlen! A csukott szem kizárja az egyik legfontosabb ingerforrást, a látványt, így tényleg átadhatjuk magunkat az egyéb érzeteknek, vagyis hozzájárulhatunk, hogy még intenzívebb orgazmust éljünk meg.

Húzd meg, ereszd meg

Ha már elég magabiztosnak érzed magad az ágyban, játszhatsz egy kis húzd meg, ereszd meg játékot. Amikor érzed, hogy közeleg a csúcs, vegyél vissza, lassíts, de ne ess ki teljesen, érezd meg, ahogy újra közeledsz a katarzishoz, és vegyél megint visszább. Azzal, hogy elnyújtjuk az orgazmushoz vezető ívet, végül még erősebben robban majd be az öröm.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!