Ha csak ez a két fodrász lenne a városban, melyiket választanád?

2022. november 19.
A frizura kényes kérdés, nem engedjük meg akárkinek, hogy a hajunkhoz nyúljon. A fejtörő fogós, ravasz kérdést feszeget, pedig a válasz könnyű, ha kicsit jobban megnézzük a két képet. Rájössz a megoldásra?

Nem árt néha megdolgoztatnunk az agyunkat, felfrissíteni a gondolkodásunkat. A legújabb őrületek a közösségi oldalakon a nyomozós optikai illúziók és feladványok. Ezek remekül megmozgatják az agysejteket, ha reggel ezzel indul a nap, frissebben és kreatívabban dolgozhatunk, produktívabb lesz a munkánk is. 

fodrasz-fejtoro-dilemma

Ha a két fodrász közül lehetne csak választanunk, melyikkel vágatnák le a hajunkat?

A Bright Side-on megjelent fejtörő ráadásul olyan kérdésre tapint rá, ami mindannyiunk számára kényes pont: a fodrászválasztásra. Komoly dilemmát tárnak elénk. Ha csak két fodrász van a városban (tegyük fel, hogy most nem mehetünk el másik városba, hogy levágassuk a hajunkat), melyiket választanánk? 

Sokan az alapján döntenék el, hogy férfi vagy nő-e a fodrász, milyen a felszerelés a szalonjában. Ám ezúttal a logikánkra hallgassunk, mert nem biztos, hogy a szemünk jó megoldást sugall. 

Ha eldöntöttük magunkban, hogy melyik fodrászt választanánk, eláruljuk a fejtörő megoldását.

Mivel csak két fodrász van a városban, és korábban leszögeztük, hogy nem lehetséges, hogy más helységbe utazzunk hajat vágatni, akkor a két fodrász is csak egymással vágathatja le a haját. Ha megnézzük, a női fodrász frizuráján elég hanyag munkát végzett a fodrásza, aki nem lehet más, mint a férfi fodrász. Így ha jót akarunk, célszerű a női fodrász székébe ülnünk hajat vágatni. 

Forrás: Bright Side Fotó: Unsplash, Bright Side

Olvass tovább!