Kizárt, hogy megtalálod a macskát a rajzon 10 másodperc alatt!

2022. november 08.
Köztudott, hogy a macskák imádnak rejtőzködni. Ez a rajzos fejtörő azonban még annál is jobban feladja a leckét, mint amikor a saját macskánkat kell előkerítenünk. Ha megnézzük a képet, megérthetjük, miért csupán az emberek 5 százaléka képes megtalálni 10 másodpercen belül. Nézd meg, te is köztük vagy-e!

Bármikor jól jöhet a nap folyamán, hogy egy kis fejtörővel frissítsük fel a gondolkodásunkat. Ezek a képes rejtvények bizonyítottan jó hatással vannak az agyműködésre, serkentik az idegrendszert és javítják a szellemi képességünket. Ez a rajzos fejtörő, amin egy cicát kell megtalálnunk, biztos, hogy alaposan megdolgoztatja az agyunkat, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az emberek nagy része képtelen tíz perc alatt megtalálni a megoldást. 

macska-rajz-fejtoro

A dolgunkat nehezíti az is, hogy a képen nemcsak egy cica van, amit meg kell találnunk, hanem rengeteg cica formájú dolog is, papucstól a táskán át a plüssállatig. Azonban ne adjuk fel, gondolkodjunk egy macska fejével: hova bújnánk el, ha kényelmet és puhaságot szerető cicák lennénk?

Annyit segítünk, hogy a macska meglepő módon egészen nyilvánvaló helyről néz ránk, és talán pont ezért olyan nehéz észrevenni. Ha még így sem sikerül megfejtenünk a képrejtvényt, egy kis hajtás után mutatjuk a megoldást.

macska-rajz-fejtoro

Ha szeretnénk még próbára tenni a megfigyelő képességünket és az agyunkat, próbáljuk megtalálni a kutyát ezen az optikai illúzión vagy éppen a rejtőzködő pandát a képen.

Forrás: Bright Side Fotó: Unsplash, Bright Side

Olvass tovább!