Csak a legokosabbak jönnek rá, melyik ajándéknak nem örül a nő

2022. december 13.
Trükkös feladványokból és fejtörőkből nincs hiány szerencsére, itt van például ez a becsapós kép. A kérdés az, melyik ajándéknak nem örül a képrejtvényen látható nő. A megoldás annyira egyszerű, hogy már attól nehéz.
  • A képrejtvények nagyon jól tornáztatják az agyat, ezért nemcsak szórakoztató, de hasznos is törni rajtuk a fejünket.
  • Mindenki bele tudja képzelni magát a nő helyébe, aki a sok szép születésnapi ajándék közül az egyiknek nem örült annyira.
  • Csak az emberek 2 százaléka találja meg a megfejtést 15 másodpercen belül.

A nyomozós feladványok roppant szórakoztatók, nagyon jó kikapcsolódás törni az eszünket a megoldáson. Ezúttal nem egy gonosztevőt kell lelepleznünk, hanem egy olyan barátot vagy ismerőst, aki nem igazán figyelt arra, hogy olyan ajándékot adjon a fiatal nő születésnapjára, aminek örül az ünnepelt és használni is tudja.

Valamelyik ajándék nem nyerte el a nő tetszését

Valamelyik ajándék nem nyerte el a nő tetszését

Miután sorra vettük az ajándékokat, érdemes alaposan megnéznünk azt is, melyiket hogyan kellene használni, így rájöhetünk, melyik az a meglepetés, aminek a fejtörő főszereplője kevésbé örülhetett, mint a többinek.

Más fejtörőknél is próbára tehetjük megfigyelő képességünket, találékonyságunkat vagy éppen gyorsaságunkat, míg azon gondolkozunk, vajon melyik ajándék nem nyerte el az ünnepelt tetszését.

Ha nem siker rájönnünk, eláruljuk a megoldást: nézzük meg jobban a nő fülét a fejtörőn, és láthatjuk, hogy nincs kilyukasztva. Így valószínűleg a fülbevaló nem az az ajándék, amire vágyott.

Forrás: Bright Side

Olvass tovább!