Döntsd meg a rekordot, találd meg 6 másodpercen belül a megoldást!

2022. november 12.
A közösségi oldalakon mindenki erre az optikai illúzióra szegezi a szemét, mivel igazi kihívás 6 másodperc alatt megtalálni a 6 rejtőző állatot. Nem csoda, hogy csupán az emberek 1 százalékának sikerül.

Ismét egy fejtörő optikai illúzió tartja lázban a közösségi oldalakon a rejtvények kedvelőit. A kihívás nagy, hiszen nem elég megtalálni mind a hat rejtőzködő állatot a képen, de hat másodperc alatt kellene megoldani a rejtvényt.

Eleve csupán az emberek 17 százalékának sikerül mind a hat állatot megtalálni az optikai illúzión, de ha valaki hat másodperc alatt mind a hat állatot megtalálja, azzal világrekordot ér el. 

optikai-illuzio-rekord-rejtett-allat

Hat másodperc alatt csupán az emberek 1 százaléka képes megtalálni mind a hat állatot az optikai illúzión

Első pillantásra olyan, mintha csak egy szokásos tájképet látnánk, hegyeket a távolban, füves mezőt, fákat és különböző bokrokat. Ha közelebbről megnézzük, feltűnhet, hogy hat állat rejtőzik az optikai illúzión

Ha eddig eljutottunk, ám megakadtunk, segítünk egy kicsit. Van egy szürke teve, ami a hegyekben rejtőzik, egy krokodil balra, szépia árnyalatú őz bújik meg a fa és a fű találkozásánál, míg a kígyó a fűben, a lepke pedig egy virágon található. 

A legnehezebb talán a zöld nyulat felfedezni az optikai illúzión, ami – teljesen életszerűtlen módon – egy fa lombjában bujkál. 

Nem ez az első olyan állatos optikai illúzió, ami feladja a leckét az internet népének. A macska megtalálását is rengetegen megpróbálták ezen a fejtörőn, de a pandát is sokan keresték ezen a képen.

Forrás: New York Post Fotó: TikTok

Olvass tovább!