Nagy 2023-as szexhoroszkóp: idén te mész el először!

2023. január 02.
Ha úgy érezted 2022-ben, hogy a szerelmi életed parkolópályára került, nem vagy egyedül. Bár az óév minden téren káoszt hozott, szerencsére 2023 az asztrológus szerint végre valóban csodás lehetőségeket hozhat a csillagjegyeknek.
  • Szinte azonnal érezzük majd a változást a szexuális életünkben, ahogy átlépünk 2023-ba az asztrológus szerint.
  • A Vénusz, Szaturnusz, Jupiter és Plútó is lesz retrográdban 2023-ban, ez azonban kivételesen jót jelent a szex és szenvedély szempontjából. 
  • A csillagállások segítenek 2023-ban, hogy elengedjük, ami nem szolgálja a javunkat, és az újévben végre a mi örömünk kerüljön az előtérbe.

Ha van egyetlen fontos üzenet, amit az asztrológus szerint 2023-ban az intimitással kapcsolatban meg kell hallanunk, az az, hogy muszáj figyelnünk arra, nekünk mire van szükségünk, mi a jó, és engedjünk a kísérletező vágyainknak, ha át akarjuk élni és szabadon élvezni a teljes gyönyört és valódi kötődést. Nemcsak a partnerünkkel, de saját magunkkal is. 

2023. az asztrológus szerint végre valóban csodás lehetőségeket hozhat a szenvedélyre és szexre a csillagjegyeknek

2023 az asztrológus szerint végre valóban csodás lehetőségeket hozhat a szenvedélyre és szexre a csillagjegyeknek

Ha arra is kíváncsiak vagyunk, mire számíthatunk az életünk más területein, nézzük meg a nagy 2023-as szerelmi horoszkópot, a 2023-as wellnesshoroszkópot és a 2023-as pénz- és karrierhoroszkópot is. 

Kos (március 21. – április 19.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Ne keverjék össze a Kosok az önzőséggel az önmaguknak való gyönyörszerzést és azt, hogy a saját szexuális szükségleteiket is szem előtt tartják. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élnek vagy egyedülállók, ez az év tökéletes lesz arra, hogy magasabb szintre emeljék a szexualitásukat. 

Május második felében mély kötelék kezd kialakulni váratlan következményekkel, ám lehetséges, hogy az intimitással kapcsolatos igényeik nem egyeznek majd ezzel a személlyel. Ne aggódjanak a csillagjegy szülöttei, még rengeteg lehetőségük lesz, hogy összecsiszolódjanak a hálószobában, amit a nyár folyamán a Vénusz retrográdja segít. 

Az év további részében a Kosoknak arra kell koncentrálniuk, hogy megfelelően kommunikálják igényeiket és elvárásaikat a szexualitásban, hogy elkerüljék ugyanazokat a hibákat. 

Bika (április 20. – május 20.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

A Bikáknál tényleg igaz a mondás: új év, új lehetőségek, hogy a szexuális fantáziáik valósággá váljanak! 2023-ban sokkal több futó kalandra számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Az elsődleges az legyen a Bikák számára, hogy ne erőltessenek semmilyen olyan szexuális kapcsolatot, ami nem elégíti ki őket. 

Lehet, hogy többször zsákutcába futnak az önmegismerés hosszú útján, miközben felfedezik saját érzékiségüket és rejtett fantáziáikat, előfordulhat, hogy elbizonytalanodnak. Ám a nyárba már ellenállhatatlan szexuális önbizalommal vághatnak bele. A Jupiter retrográd június 17-től tökéletes időszakot jelent december 30-ig az ismerkedésre és próbálkozásra a Bikáknak, különösen augusztus 28. környéke lehet szenvedélyes periódus, mert ekkor az Uránusz retrográdja is vibráló energiákkal tölti meg a csillagjegy szülötteit. Ha az év első felében valóban dolgoztak önmagukon és igényeik megismerésén, nem marad el a jutalom: 2023 második felében a Bikáknak lesz a legjobb szexuális élete a csillagjegyek közül.

Ikrek (május 21. – június 21.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Idén sokkal mélyebbre merülhetnek az érzéki kíváncsiságban az Ikrek, mint előtte bármikor. Ám januárban még ne égessék két végéről a gyertyát! A Mars retrográd a hónap közepéig inkább befelé fordulásra, önmegismerésre és a saját igényeik feltérképezésére való. 

Április 6-án, amikor a Mérlegben lesz a telihold, érezhetnek hirtelen változást a csillagjegy szülöttei. Sokkal gördülékenyebbé válik a szexualitás, elfogadni, amit ad a saját testük, így harmóniába és egyensúlyba kerülnek az Ikrek, ami egészen nyárig megmarad. 

A tudat, hogy képesek saját maguknak örömet szerezni, nagyon jó hatással van az önbizalmukra, ami segít olyan szexuális partnert találni a júliusban, amire mindig is vágytak. Sokkal könnyebben megnyílnak és őszintén kifejezik mellettük az Ikrek, amire vágynak, így az év második felében egy szexuális utazás veszi kezdetét a csillagjegy szülöttei számára. 

Rák (június 22. – július 22.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Ez az év átmenet lesz a Rákok számára, sokkal bensőségesebbé válnak kapcsolatai a szexualitás segítségével. Ne féljenek megélni az intenzív szenvedélyt sem a csillagjegy szülöttei

A telihold a Bakban július elején és augusztusban a Vízöntőben remek alkalmat teremt arra, hogy máshová helyezzék a fókuszt a szexben. A külsőségek helyett az intimitás legyen fontos 2023-ban a Rákoknak, és a jutalom sem marad el: érzéki kötődés alakulhat ki az év második felében egy olyan személlyel, akire sosem gondoltak volna. Ez életük szexuális élményét hozhatja el a csillagjegy szülötteinek. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Az Oroszlán szexuális élete nagyon különleges irányt vesz 2023-ban, egészen addig, míg képesek a realitások terepén maradni, és nem vesznek el a fantáziájukban. A nyár tagadhatatlanul tüzes lesz a csillagjegy szülöttei számára, a teliholdak tökéletes alkalmat adnak arra, hogy megismerjék azt a személyt, akivel új szintre emelhetik a szexuális együttléteket. Ám ha valami nem működik a szexben, tudni kell megválni tőle az Oroszlánoknak.

Jó időszak a vágyaikkal kapcsolatos őszinteségre a június 17-től november 4-ig tartó Szaturnusz retrográd, sokkal élesebben kirajzolódhatnak a csillagjegy szülötteinek rejtett szexuális és érzelmi vágyai.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

A Szűz számára 2023 az elköteleződés éve lesz. Bár az év a múltbeli szeretők szellemével indul, a legjobb mégis az lesz, amikor ezekkel a kísérteteket végre egyszer s mindenkorra leszámolnak a csillagjegy szülöttei. Sokkal felszabadultabbak és kísérletezőbbek lesznek a szexualitásukkal ezután.

Nyár folyamán rátalálhatnak szexuális lelki társukra a Szüzek, ami garantálja a jó szexet az egész évre innentől, még akkor is, ha az nem az az ember, akivel jelenleg együtt vannak. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Bár az év eleje nem a megszokott módon indul az érzékiség szempontjából sem a Mérlegek számára, ez még segíthet is, hogy minden ítélkezéstől és félelemtől mentesen vághassanak bele a vágyaik megélésébe. 

Július közepén az univerzum nagy szívességet tesz a csillagjegy szülötteinek a hálószobában, minden a Mérlegek elégedettségéről szól majd. Ehhez az kell, hogy a csillagjegy szülöttei képesek legyenek elengedni azt a késztetést, hogy mindig mindenkit nekik kell boldoggá tenniük. 

Skorpió (október 23. – november 21.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Fontos, hogy tisztában legyenek saját szexuális vonzerejükkel a csillagjegy szülöttei. Ha ez megvan, gyönyörű és stabil szexre számíthatnak drámák, bonyodalmak és játszmák helyett. Az év első felében a Vénusz uralja a jegyet, így a gyors és mocskos kalandok helyett inkább gyengédségre, érzelmi teljességre vágynak a Skorpiók. A hátránya? Sok lehetőséget elszalaszthatnak, mert egy álomképet kergetnek, ám ez csak a fantáziájukban létezik. 

Számítsanak arra, amire sosem számítottak volna 2023-ban. Az év második felében tökéletes lehet az időzítés, párjukkal kiélhetik titkos vágyaikat is, mind romantikus, mind szexuális értelemben. 

Nyilas (november 22. – december 21.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Ha lesz olyan csillagjegy, mely új szexuális horizontokat térképez fel 2023-ban, a Nyilas lesz az. Év elején táplálják az egészséges és boldog kapcsolatukban az intimitást, hogy még magasabb szintre léphessenek tavasszal a szexualitásban. Lehet, hogy lesz egy olyan roppant vonzó, bár teljesen elérhetetlen személy, akiről sokat fantáziálnak, ám emiatt könnyen lehet, hogy nem látnak meg valakit, aki pont megfelelő lenne a Nyilasok számára. 

A sors és az univerzum olyan embert sodorhat nyár közepén a csillagjegy szülötteinek útjába, akivel viszont tökéletesen összepasszolnak a hálószobában, aki mellett magabiztosnak és boldognak érzik magukat. Ám ha a kommunikáció nem működik, az év végére még egy ilyen kapcsolat lángja is kihunyhat, így fontos, hogy erre figyeljenek a csillagjegy szülöttei, ha nem akarnak búcsút inteni egy ilyen embernek.

Bak (december 22. – január 19.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

2023-ban végre kilépnek a szexuális komfortzónájukból a csillagjegy szülöttei, új pozíciókat, játékokat fedeznek fel azzal az emberrel, akiben bíznak. Ehhez az is kell, hogy lazítsanak az érzelmi határokon, amikkel körbevették magukat, így könnyebben kérnek szex közben partnerüktől olyan dolgokat, melyekre valóban vágynak. 

Muszáj megtapasztalniuk egyedül is a gyönyört a csillagjegy szülötteinek, hogy biztosak legyenek abban, mit szeretnek és mit nem, ha párjukkal is át akarják élni a szexuális élvezetek csúcsát. 

Az októberi telihold idején váratlan szexuális élményben lehet részük egy randin. Ez elbizonytalaníthatja a csillagjegy szülötteit azzal kapcsolatban, amit eddig gondoltak a jó szexről és a romantikáról. Még 2023-ban engedjék el azt a kapcsolatot, ami nem működik, hogy felszabaduljanak és sokkal élvezetesebb szexben lehessen részük a következő évben.

Vízöntő (január 20. – február 18.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Tűzijátékot él át az ágyban a Vízöntő 2023-ban. Ha már régóta vártak egy olyan alkalomra, amikor kiléphetnek a komfortzónájukból, ez február elején eljöhet. Fordítsanak minél nagyobb figyelmet az előjátékra, és az eredmény nem marad el.

Bár a nyár kicsit zűrzavaros lehet, a manifesztáció segíthet, hogy szeptember közepére az a szenvedély és intimitás érkezzen meg az életükbe, amire vágynak. Tiszta fejjel érkezzenek meg az év végéhez, tudatosítsák, milyen szexuális partnerre vágynak, mert csak így kaphatják valóban azt, amit szeretnének. 

Halak (február 19. – március 20.) 2023-as nagy szexhoroszkópja

Ez az az év, amikor megtalálhatják a Halak azt az embert, akivel minden vágyukat valóra válthatják a hálószobában, ha nyitott szívvel és magabiztosan vágnak bele a keresésbe. A szex sokkal érzelmesebb és spontánabb lesz a csillagjegy szülöttei számára, mint korábban, különösen, ha mély kötődés van köztük szeretőjükkel. 

Április elején döntést kell hozniuk, és talán el kell engedniük valakit, akiről kiderül, hogy nem egyeznek a vágyaik. Ne féljenek megtenni ezt, mert csak így húzhatnak olyan határt, ami garantálja, hogy nem használják ki a csillagjegy szülötteit a későbbiekben.

Ősszel és télen rengeteg lehetősége lesz a Halaknak, hogy újra felfedezzék vágyaikat és kiteljesedjen a szexualitásuk. Szeptemberben egy újfajta elköteleződést hozhatnak a csillagok, ez a tökéletes időpont arra is, hogy manifesztálják szexuális vágyaikat és álmaikat.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!