Egy cuki mopszot keresünk – Megtalálod, hol van?

2023. február 02.
Iszonyatosan trükkös és becsapós rejtett képes feladvány borzolja a kedélyeket az interneten. Ugyan egy mopszot keresünk, ám igen szokatlan módon került fel arra a grafikára, ahol meg kellene találnunk.
  • Csupán az emberek 2 százaléka találja meg 5 percen belül a mopszot a videóhívást ábrázoló rajzon.
  • Mivel mindenki a gülüszemű, lógó nyelvű kiskutyát keresi, nagyon könnyű elsiklani a nem is olyan rejtett kép felett.
  • Az biztos, hogy megdolgoztatja minden idegsejtünket a fejtörő.

A videóhívás életünk természetes részévé vált az elmúlt években. Mindenkinek ismerős a helyzet, és óhatatlanul elkezdjük nézegetni a megbeszélésekben résztvevők mögötti szobarészleteket, hátteret. Ha velünk is megesett már, ismerős lesz az alábbi grafika.

Csupán az emberek 2 százaléka találja meg 5 percen belül a mopszot a videóhívást ábrázoló rajzon.

Csupán az emberek 2 százaléka találja meg 5 percen belül a mopszot a videóhívást ábrázoló rajzon.

A videóhívást ábrázoló rajz egy rejtett kép feladvány. A húsz hívó valamelyikénél egy mopsz is rejtőzik, ám nagyon nehéz megtalálni a home office-ban.

Egy kis segítség a mopsz megtalálásához

Annyit segítünk, hogy a mopsz éppen szundikál valamelyik hívó mellett. Lássuk, sikerül-e gyorsabban megtalálnunk, mint ahogy rájövünk, hogy némítva vagyunk a videóhívásban!

Csupán egyetlen hívó mellett fekszik egy alvó mopsz, így érdemes módszeresen, ablakról ablakra végignézni mindegyik résztvevő hátterét.

Nincs meg a mopsz?

Ha nem találjuk a mopszot, annyit még elárulunk, hogy ne a fejét keressük a kutyának a feladványon, hanem a hátát. Ráadásul kék nyakörvet visel a kiskutya. Ha még így sem sikerül rábukkannunk, akkor elmondjuk a megoldást: az utolsó oszlopban, felülről a harmadik hívó, a szakállas férfi háta mögött található a mopsz.

Ha még próbára tennénk magunkat hasonló feladványokkal, találjuk meg a medvét a téli képen. Ha inkább a macskákat szeretjük, a rejtőzködő cicát is megkereshetjük, hol van.

Forrás: Mental Floss