A zseniknek elég 40 másodperc, hogy megtalálják a szemhéjpúdert a sütik között

2023. január 13.
Meg tudod dönteni a 46 másodperces rekordot, és megtalálod ennél gyorsabban a szemhéjpúdert a finomságok között? A feladat nehezebb, mint elsőre gondolnánk.
  • Szemet gyönyörködtető látvány, ahogy egymás mellett sorakozik a rengeteg édesség az optikai illúzión.
  • A sütik, torták és fánkok között azonban megbújik valamelyik sorban egy szemhéjpúder is.
  • Nem olyan könnyű megtalálni a szemhéjpúdert, mint gondolnánk. Nem csoda, hogy a leggyorsabbaknak is 46 másodperc kellett eddig, hogy megtalálják a képen.

Egyre nehezebb és nehezebb fejtörők és optikai illúziók jönnek szembe az internetezőkkel. Ez a szemet gyönyörködtető finomságokkal és gusztusos süteményekkel teli feladvány az egyik legnehezebb eddig. Még annál is nagyobb fejtörést okozhat megtalálni a szemhéjpúdert az egymás után sorakozó finomságok között, mint amilyen nehéz volt rájönni, hol rejtőzik a rúzs szájak között

Valahol ott rejtőzik egy szemhéjpúder is a rengeteg édesség között az optikai illúzión

Valahol ott rejtőzik egy szemhéjpúder is a rengeteg édesség között az optikai illúzión

A Meadowhall nevű életmódcég készítette a süteményekkel, finomságokkal teli optikai illúziót, melyen egy szemhéjpúdert kell megtalálni. Azt gondolnánk, hogy egy sminkeszköz elüt majd a fánkok és kekszek sokaságától, ám nehezebb a dolgunk, mint elsőre látszik. Különösen, ha rekordidő alatt akarjuk megtalálni a rejtett tárgyat a képen.

Ezt bizonyítja az is, hogy az eddigi rekord 46 másodperc. Aki ennél is gyorsabban megtalálja a képen rejtőző szemhéjpúdert, elmondhatja magáról, hogy a világ legügyesebb emberei közé tartozik. Az emberek többségének ugyanis akár 90 másodpercbe is beletelhet, hogy rájöjjenek a megoldásra. 

Ha úgy érezzük, elakadtunk, egy kicsivel lejjebb megmutatjuk a megoldást is. Addig pedig tegyük próbára magunkat azzal az optikai illúzióval is, ahol egy gumikacsát kell megtalálnunk a fürdőhab között, vagy a vörösbegyet a színes madarak rengetegében.

Forrás: Daily Mail Fotó: Meadowhall

Olvass tovább!