5 hiba, amit a férfiak hajlamosak elkövetni szex közben

2023. február 08.
A mai napig rengeteg tévhit él az emberek fejében a szexualitásról – főleg a nők szexualitásáról. Talán nem is csoda, ha a férfiak gyakran összezavarodnak, és nem igazán tudják, hogyan kellene jól kényeztetni a partnerüket.
5 hiba, amit a férfiak hajlamosak elkövetni szex közben

A legjobb persze az lenne, ha mi nők nyíltan és őszintén mernénk beszélni a párunknak a vágyainkról, arról, hogy mi jön be, és mi nem az ágyban. De, ha ehhez még nem érzed magad elég bátornak, már az is sokat segíthet, ha az alábbi cikket a partnered orra alá nyomod. A következőkben összeszedtük azt az 5 hibát, amit a férfiak hajlamosak elkövetni szex közben.

Azt feltételezik, hogy a nők nem kívánják annyira a szexet, mint a férfiak

Egy percig se higgye senki, hogy a nők nem szeretik a szexet, vagy nem akarják annyira, mint a pasik. A nők ugyanúgy vágynak a szexre – csak rossz szexet nem akarnak. Kedves férfiak, amikor a barátnőtök legközelebb visszautasítja a közeledéseteket, ahelyett, hogy megpróbálnátok valahogy mégiscsak rábeszélni, inkább kérdezzetek rá, hogy mit tehetnétek azért, hogy az ő szexuális szükségleteit kielégítsétek.

Kihagyják az előjátékot, és rögtön a közepébe csapnak

Míg a nők nagy része élvezi az előjátékot, a csókolózást és a simogatást, addig sok férfi hajlamos rögtön a tárgyra térni, és ahelyett, hogy a párjuk egész testét felfedezné, azonnal a vaginájuk felé veszi az irányt. Kedves férfiak, szánjatok annyi időt az előjátékra, amennyi szükséges ahhoz, hogy a partneretek is izgalomba jöjjön.

Úgy bánnak a nők csiklójával, mint a saját péniszükkel

A nők teste más, mint a férfiaké, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül jelent ugyanaz élvezetet egy nőnek mint, egy férfinak. A legtöbb nő a csikló izgatásával és nem a hüvelybe való behatolással képes orgazmust átélni – persze az is igaz, hogy vannak nők, akik el tudnak menni az utóbbitól is. A lényeg tehát az lenne, hogy a férfiak szánjanak időt a másik testének felfedezésére, hogy megérthessék, mi az, ami a párjuknak igazán örömet okoz.

Bele nyomasztják a nőt a szexben

Minél jobban odafigyel egy férfi a partnere szükségleteire, annál szorosabb kapcsolat fog köztük kialakulni. És minél közelebb érzi magát egy nő a párjához, annál felszabadultabb lesz a szexualitás terén. Kedves férfiak, ha a partneretek hulla fáradtan jön haza egy hosszú nap után, ahelyett, hogy nyomasztani kezdenétek a szexszel, próbáljatok meg segíteni neki. Készítsetek egy forró fürdőt, vagy egy finom vacsorát, éreztessétek vele a törődést, hozzátok olyan hangulatba, hogy ő is vágyjon az intimitásra. Ha pedig ezután sincs kedve, akkor sértődés helyett felnőtt módjára fogadjátok el a döntését.

A szex mindig olyan, amilyet a férfi akar

A férfiak szeretnek domináns szerepet betölteni az ágyban, amivel önmagában nincs is baj (amennyiben ez a partnernek is megfelel), de azért igenis oda kellene figyelniük arra, hogy a szex olyan legyen, ami mindkét fél számára biztonságos és kielégítő. Felejtsétek el a pornófilmekben látott mintákat. Figyeljetek oda a másikra, és beszéljétek meg őszintén, kinek mi esik jól, és mi az, ami nem.

Forrás: Yourtango Fotó: Getty Images