5 tipp, hogy az orális szex mestere legyél

2023. január 03.
Ha nemcsak kapni, de adni is szeretsz, olvasd végig a szakértői tippeket, így tényleg bombasztikus orális szexben részesítheted majd partneredet!

Az orális szex nem csupán az előjáték része, de egy olyan (általában rendkívül élvezetes) aktus, amivel jól kifejezhetjük a másik felé szeretetünket, odaadásunkat. Hiszen orális szex során az egyik fél mindent megtesz azért, hogy a másiknak jó legyen, ez az elköteleződés pedig már önmagában megér egy orgazmust. De hogyan lehetünk „technikailag” is tökéletesek? Mutatjuk, mit mondanak a szakértők!

1. Ne siesd el

Nem kell egyből belevetnünk magunkat az orális szexbe, nyugodtan építsük fel a dolgot, legyünk játékosak, tegyük meg az orális szexig vezető utat – akár szó szerint véve. Próbáljunk ívet adni az aktusnak, kezdjünk finom, rövidebb mozdulatokkal, hogy megágyazzunk vele az igazán szexi, elnyújtott kényeztetésnek.

oralis-szex-tipp-technika

2. Használd a kezed

Itt most kifejezetten arra gondolunk, amikor orális szex közben egy péniszt kényeztetünk. Ha a kezeinkkel körbeöleljük, azzal jobban stimuláljuk a péniszt, ráadásul több lehetőségünk van izgalmas mozgásmintákat kipróbálni. Fonjuk össze az ujjainkat „kosarat” formázva, hogy így kényeztessük a péniszt, vagy használjuk csak az egyik kezünket, míg a másikkal a gátat vagy a heréket stimuláljuk!

3. A változatosság gyönyörködtet

Az igazán izgalmas orális szex változatos. Vagyis váltogatjuk a tempót, a technikákat, a mozdulatokat, a fogásokat. Legyen koreográfiai, legyen meglepő: a gyors mozgás után lassuljunk le, legyenek mélyek, érzékiek a mozdulatok, esetleg már-már kínzóan lassúak. Vigyük egy kiszámíthatatlan kalandra a másikat és nyugodtan legyünk kreatívak – így jó eséllyel mi is jobban élvezzük majd a dolgot.

4. Terjeszd ki

Az orális szex nem feltétlenül csak a nemi szerv kényeztetéséről szól – simogassuk a testet, (ha a partner szereti) izgassuk az ánusz környékét, csókoljuk a belső combokat, dörzsöljük testünket a másikhoz. Terjesszük ki az örömöt, hogy az orális szex egész testet kényeztető, fenomenális élmény lehessen.

5. A legfontosabb: élvezd!

A másik fél akkor élvezi majd legjobban az orális szexet, ha látja, hogy szívesen adjuk neki. Merüljünk el az élményben, töltekezzünk a tudatból, hogy mekkora örömöt okozunk a másiknak. Ha partnerünk látja rajtunk, hogy szívvel-lélekkel belevetjük magunkat az aktusba, valószínűleg mindent elsöprő orgazmusban lesz majd része.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!