A saspóz új szintre emeli a szexuális életeteket

2023. január 20.
Ha már kimerítettétek a mainstream szexpózok teljes repertoárját, ami a jól bevált misszionárius, kutya- és lovagló pózból áll, akkor itt az ideje, hogy megtörjétek a rutint és kipróbáljatok valami újat.
A sas póz új szintre emeli a szexuális életeteket

Egyedülálló és egyszerű szexpóz, amelyről talán még nem is hallottál: ez a törött szárnyú sas. Ha új pozíciót próbálnál ki partnereddel, mindenképp erre essen a választásotok, mert ismét előcsalogathatjátok a szikrát a hálószobában és új típusú élvezeteket nyithattok meg magatok előtt.

Elmondjuk, hogyan csináljátok!

Rendkívül egyszerűen: feküdj a hasadra az egyik lábadat egyenesen tartva, míg a másikat hajlítsd be oldalra, a partnered pedig hátulról hatol beléd. Hidd el, ha kipróbáljátok, igazán különleges élményekben lesz részetek, hiszen ez a lábtartás lehetővé teszi, hogy partnered a szokásostól eltérő szögből hatoljon be, ami új, mélyebb érzéseket, hatalmasabb orgazmust szabadít fel – ha még magasabbra tudod emelni a lábadat, akkor pedig csak fokozod az élvezeteket. Ha kipróbáltad a törött szárnyú sast, és megjött hozzá a kedved, bátran kísérletezz a többi változattal is!

Fordított törött szárnyú sas

Ha hátulról nem jött be annyira, feküdj a hátadra, és a hajlított lábadat húzd minél közelebb a mellkasodhoz, miközben a partnered úgy közelít hozzád, mint a misszionárius póznál.

Sas

Csak feküdj a hátadra, és fogadd be a partneredet misszionárius pózban, amíg te a lábaidat V alakban a levegőbe emeled.

Engedd szabadjára a sast!

A harmadik változatban a partnered üljön le behajlított lábakkal, te pedig ülj az ölébe vele szemben, majd próbálj meg hanyatt feküdni. Ez a póz nem egyszerű, de annál nagyobb örömet okoz, hiszen közben a partnered akár simogathat is téged.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images