A síkosító használatának 6 meglepő módja – amit muszáj kipróbálnod

2023. február 03.
Nem mindenki használ síkosítót, de aki igen, az gyakran esküszik rá, hogy ez az egyszerű termék új szintre emelte szexuális életét. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy hányféle módon lehet használni!
szex-sikosito-tipp

Talán sokan úgy érzik, hogy nincs szükségük síkosítóra az ágyban, a szakértők szerint azonban az extra nedvesség elképesztő különbséget jelenthet az együttlétekben – és persze az élvezet szintjében. Ráadásul a síkosító nem csak a behatolás megkönnyítéséhez jöhet jól, számos más helyzetben is hasznos lehet!

1. Vidd magaddal a zuhanyzóba

Elsőre talán furcsának hangzik, hogy egy vizes térben síkosítóra lehet szükség, de ha zuhanyban vagy kádban szeretnénk szexelni, mindenképpen jó ötlet lehet síkosítóval készülni. A vízben valójában „szárazabbnak” érződhet a behatolás, ezért használjunk (lehetőleg szilikontartalmú) síkosítót, hogy garantáltan kényelmes legyen az együttlét.

2. Ízesített orális szex

Kényelmesebb és talán kellemesebb is lehet az orális szex, ha síkosítót használunk hozzá. Ha ízesített verziót választunk – rengeteg különböző íz van már a piacon – talán még nagyobb kedvvel vetjük bele magunkat a másik kényeztetésébe, ráadásul ez az alternatív felhasználási mód akkor is jó megoldás lehet, ha a nemi szerveink érzékenyebbek és a behatoláshoz nem merjük használni a síkosítókat.

3. Sikamlós kezek

Ugyanígy a manuális kényeztetéshez is jól jöhet a síkosító, hiszen megolajozza és megkönnyíti a mozdulatokat, így sokkal élvezetesebbé tehetik az élményt. Használjuk bőséggel az igazán lehengerlő kézimunkához!

4. Szexi masszázshoz

Ha hosszabb, érzékibb előjátékra vágynál, használd a síkosítót szexi masszázshoz. Persze tudjuk, hogy rengeteg spéci masszázsolaj létezik, de ha éppen nincs kéznél ilyesmi, a síkosító is tökéletesen elvégzi majd a feladatot! Használhatunk különleges, érintésre melegedő verziót is, de csak óvatosan, és mindig letesztelve előtte az alkar bőrén.

5. Ne felejtsd el a maszturbáláskor sem

Síkosítót nem csak a partnerrel közös szexhez lehet használni – saját magunkat is meglephetjük vele. A síkosító segíthet, hogy a maszturbálás még fenomenálisabb élmény legyen, és akár a még elsöprőbb erejű orgazmusokhoz is hozzájárulhat.

6. Kend be az óvszer belsejét

Sok férfi panaszkodik az óvszer viselésére és az így tompuló érzékekre, ezen azonban segíthet, ha az óvszer belsejébe is kenünk némi síkosítót. Vigyázzunk rá, hogy ne áztassuk el a gumit, hiszen semmiképpen sem akarjuk, hogy túl csúszós legyen a helyzet és véletlenül lecsússzon aktus közben. Egy-két csepp azonban csodákat művelhet és megelőzheti a további panaszkodásokat.

Forrás: Cosmopolitan US Fotó: Getty Images