Fogadjunk, hogy nem találod meg a macskát a fotón!

2023. február 20.
A Redditen terjed az eszelős kihívás, ahol egy őszi hangulatú hátsó kertben kell megtalálnunk a rejtőzködő macskát. Neked sikerül?

A macskák az életben is hajlamosak úgy elbújni, hogy akár hetekig is hiába keresnénk őket, szóval nem véletlen, hogy az interneten is gyakran válnak trükkös képrejtvények főszereplőivé. Az alábbi fotó a Redditen terjed, és a felhasználók szerint egyenesen lehetetlen kihívás megtalálni a hátsó kertben megbújó cicát.

A fotón egy sárgás-barnás színekben játszó őszi kertet látunk takaros kis kőházzal és terasszal. Első ránézésre olyan, mintha a macskának se híre, se hamva nem lenne, dehát épp ettől olyan trükkös ez a képrejtvény – garantáljuk, hogy ott van.

Hogy még nehezebb legyen a dolog, mindössze 15 másodperced van rá, hogy felfedezd a ravasz cicát. Vajon neked sikerülni fog?

Megvan a megoldás? Ha továbbra sem látod a rafinált rejtőzködő-művészt, görgess egy kicsit lejjebb, és máris mutatjuk a megfejtést.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnéd még több izgalmas vizuális feladványban is kipróbálni, akkor próbáld meg megtalálni a pillangókat a magyar rejtvénygyáros, Dudás Gergely képén!

Forrás: JagranJosh