Megtalálod 8 másodperc alatt a vízilovat ezen a tavaszi képen?

2023. február 18.
Még ha a legjobb megfigyelőképességgel is rendelkezel, akkor is nehéz lesz 8 másodperc alatt megtalálnod ezen a tavaszi képen a rejtőzkődő vízilovat. Tedd próbára az agyad!
Találd meg 8 másodperc alatt a rejtőzkődő vízilovat!

Azokat a képeket, amelyek képesek becsapni az agyunkat (és a szemünket), vagyis megkérdőjelezik a dolgok észlelésének képességét, optikai illúzióknak nevezzük. Az optikai illúzióknak megvan az a különleges képességük, hogy megragadják a figyelmünket: valljuk be, mindannyian szeretjük időnként próbára tenni az intelligenciánkat és a megfgyelőképességünket.Az pedig már csak hab a tortán, ha időnként megoldunk bizonyos fejtörőket, az fejleszti a kognitív képességeinket és javít a megfigyelési képességünkön is. 

Neked jó a megfigyelőkészséged?

Ezt a képet a Bright Side-on osztották meg, egy klasszikus tavaszi jelenetet a parkban, amelyen piknikező, bicikliző és kutyát sétáltató embereket látunk. De vajon lemaradtunk valamiről? Ahogy a cím is sugallja, van valahol egy víziló is a parkban, amelyet 8 másodperc alatt meg kellene találnod. Nézd meg ezt a képet és tedd próbára magad.

Találd meg 8 másodperc alatt a rejtőzkődő vízilovat!

Találd meg 8 másodperc alatt a rejtőzködő vízilovat!

Ha sehogy sem boldogulsz, akkor segítünk! Görgess lefelé!

*

*

*

*

Seígítünk, hogy megtaláld a megoldást!

Segítünk, hogy megtaláld a megoldást!

Ha tetszett az optikai illúzió, próbáld ki a feladványt, ahol egy bájos mopszot kell megtalálni a képen!

Forrás és fotó: jagranjosh.com