Zseni vagy, ha megtalálod mind az 5 pillangót a képen

2023. február 16.
Ezen a cuki képrejtvényen nem is egy, de mindjárt öt rejtett figurát kell megtalálnunk – márpedig ez csak a legélesebb eszű kiválasztottaknak sikerülhet.

Ismét a magyar képrejtvényvirtuóztól, Dudás Gergelytől (azaz Dudolftól) hoztunk egy trükkös optikai illúziót, amin egy virágos réten kell megtalálnunk a rejtőzködő pillangókat. Igen, többet is, egészen pontosan öt pillantó repked valahol az illatos virágokat élvező kisborz társaságában.

A feladat egyáltalán nem könnyű, hiszen Dudolf szokásához híven jól elrejtette az aprócska részleteket, ráadásul folyamatosan dolgoznia kell az agyunknak, hogy mind az öt lepkét megtaláljuk. Az ilyen optikai illúziók nagyon jól felfrissítik figyelmünket és segítenek egy kicsit megtornáztatni az agyunkat, ráadásul ha rendszeresen teszteljük magunkat, fejleszthetjük is kognitív képességeinket.

Hogy még nehezebb legyen a feladvány, ezúttal csupán 25 másodpercünk van rá, hogy mind az öt pillangót felfedezzük. Felkészültél? Induljon a keresés!

Sikerült? Ha nem találtad meg mind az ötöt, ne csüggedj, görgess lejjebb, és nézd meg, hová rejtőztek azok a csalafinta lepkék!

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett az optikai illúzió, próbáld ki a feladványt, ahol egy bájos mopszot kell megtalálni a képen!

Forrás: JagranJosh