Senki nem találja meg a kígyót a magyar képrejtvényen

2023. március 05.
Egy trükkös képrejtvényt hoztunk vasárnapra, amivel a legtöbb netezőnek nagyon meggyűlik a baja: egy zöld kígyót kell megtalálnunk a buja dzsungelben.

Dudás Gergely, vagyis ismertebb nevén Dudolf mindig megizzasztja az internet népét izgalmas és bonyolult képrejtvényeivel. Általában egy nagyon részletgazdag képen, gyakran hasonló formák között rejt el egy apró részletet, amit valósággal lehetetlen megtalálni… Agycsikorgató, szemgolyóztató képrejtvényeit már évek óta imádja az egész világ.

Vasárnapra egy különösen bonyolult képrejtvényét hoztuk el, amelyen egy sűrű, buja és zöld dzsungelben, mókás madarak között kell megtalálni egy apró, és szintén zöld kígyót. Vigyázat, ne keverjük össze az ágakról lógó liánokat a kígyókkal, a kígyónak, amit mi keresünk, arcot is rajzolt a hazai mester.

Hogy még nehezebb legyen a feladat, ezúttal alig 10 másodpercünk van megtalálni a ravaszul elrejtőzött kis hüllőt. Keress szisztematikusan, meghatározott rendszer szerint átböngészve a képet vagy hagyd szabadon cikázni a tekinteted és hallgass a megérzéseidre, mindkét módszer működhet. Figyelem, már indul is az óra!

Megvan a kígyó? Ha továbbra sem találod, vagy csak szeretnéd ellenőrizni az eredményedet, görgess lejjebb a megfejtésért.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha most nem sikerült megoldanod a képrejtvényt, ne aggódj, inkább próbáld ki az izgalmas fejtörőt, ahol egy reggelizőasztalon kell megtalálnod a hibát. 

Forrás: Dudolf