Az emberek nem hiszik el, hogy a csodaszép arcú testépítő valódi ember

2023. június 02.
A 27 éves Vladislava Galagant nevezik a testépítés Kendall Jennerjének is. A fitneszmodell a közösségi oldalakon roppant népszerű, mivel ritkaság, hogy a kigyúrt test mellett megmaradjon a nőiesen vonzó arc egy testépítőnél. És valóban felfedezhető némi hasonlóság vonásaiban a modellé lett Kardashian-Jenner lányéval.
Az emberek nem hiszik el, hogy a csodaszép arcú testépítő valódi ember
  • Sokan nem hiszik el, hogy nem csak képszerkesztő program vagy a mesterséges intelligencia alkotásai csupán a 27 éves orosz származású, Csehországban élő testépítő lányról készült képek.
  • Nem igen találkozunk olyan testépítővel, akinek ilyen tökéletes, nőies arcvonásai maradnának azután, hogy olyan hatalmas izmokat pakolt magára, mint Vladislava Galagan.
  • Gyakran mondják rá azt is, hogy úgy néz ki, mintha Kendall Jenner szteroidokkal felpumpálta volna magát.

Sokan kételkednek abban, hogy a 27 éves testépítő, Vladislava Galagan valóban létezik. A közösségi oldalakon képei alatt gyakoriak az olyan kommentek, hogy biztosan csak képszerkesztő program vagy a mesterséges intelligencia alkotta a fotókat. De a minimum a telefonos szépségfilter. 

Ennek oka az, hogy a legtöbbször azt látjuk, a női testépítők azzal fizetnek a jól fejlett izomzatért, hogy elveszítik arcuk nőies lágyságát, finomságát. Az orosz származású, Csehországban élő fitneszmodell azonban tökéletes egyvelege az erős, jól felépített, izmos testnek és vonzó arcnak. 

Testépítő Kendall Jenner

„Gyakran mondják azt, hogy csak képszerkesztővel rajzoltam az izmaimat. Nem akarják elhinni, hogy tényleg ilyen erős vagyok – mondta a 27 éves nő. – Az is gyakori, hogy szteroidos Kendall Jennernek neveznek.” Valóban megfigyelhető némi hasonlóság a modellé lett Kardashian-Jenner lánnyal.

Vladislava Galagan az oroszországi Temrjukban született. 11 éves korában kezdett edzőterembe járni, és nagyon gyorsan a testépítés megszállottja lett. Ma 27 éves, és hetente legalább hatszor edz nagyjából 90 percet. Négyszer eszik egy nap, főként fehérjében gazdag ételeket, marhahúst, tojást, pulykát, csirkét és halat. 

Azt sem titkolja, hogy szed olyan legális teljesítményfokozó szereket, amik segítik az izmok épülését. „De ezek sem varázsszerek, nem maguktól nőnek az izmok. A kemény munka és szigorú étrend elengedhetetlen a testépítéshez” – jelentette ki Galagan. A különböző táplálékkiegészítők csak segítenek az emberfeletti fizikum elérésében.

Egy testépítő is lehet nőies

A fitnesz influenszer Prágában él. Elárulta, hogy gyakran vádolják azzal, megszerkeszti a képeit és videóit, hogy nagyobb legyen a kontraszt az arca és az izmos teste között. De a titka a szerencsés genetika. „Elértem azt a pontot, amikor a testem és az arcom még pont tökéletes arányban van egymással – mondta Vladislava. – Izmos vagyok, de az arcom még nőies. Sokan gondolják, hogy CGI vagy képszerkesztő, de nem.”

Nem Vladislava Galagan az egyetlen olyan női testépítő, akinek láttán kételkednek az emberek. Egy dél-koreai, hasonló adottságokkal bíró testépítő is a azért került a figyelem középpontjába nemrég, mert az izmos test mellett egészen kislányos arccal bír.

Fotó: Twitter, Instagram