3 nyári fejtörő 1 perc alatt? Csak a magas IQ-val rendelkezőknek sikerül!

2023. június 27.
Ha nem lenne elég izzasztó a nyári hőség, teszteld magad ezekkel a furmányos fejtörőkkel: három nyári hangulatú képen kell megtalálni az elrejtett részleteket, de vigyázat – csak a rendkívüli intelligenciával bíró embereknek sikerül egy perc alatt teljesíteni!

A forró nyári napokon nemcsak a testünknek, de az elménknek is jólesik, ha egy kicsit felfrissítjük valamivel. Jó lehetőséget kínálnak erre a különböző online fejtörők, amikkel nemcsak az agyunkat mozgathatjuk meg, de tesztelhetjük kognitív képességeinket is.

Most nem is egy, de három csavaros fejtörőt hoztunk, melyek mindegyikén egy-egy alaposan elrejtett részletet kell megtalálni. Az évszak jegyében mindhárom illusztráció nyári hangulatban készült és legalább olyan izzasztóak is, mint egy forró júliusi nap. Ráadásul a netes felmérések szerint csak az emberek nagyon kis százaléka, kizárólag a rendkívül magas IQ-val rendelkező személyek képesek alig egy perc alatt megfejteni mind a hármat. Éles szemre és gyors észjárásra van szükség az apró részletek felfedezésére, ráadásul a készítők tudatosan elrejtettek néhány megtévesztő részletet mindhárom fejtörőn.

Készen állsz, hogy teszteld magad? Mutatjuk az első feladványt, de vigyázat, a fejtörők fokozatosan egyre nehezebbek lesznek!

Hol a fagyizó strandoló?

Az első képen egy fagyit majszoló alakot kell megtalálnunk a strandolók között – ez átlagosan állítólag 12 másodperc alatt szokott sikerülni a netezőknek. 

Ha szeretnéd ellenőrizni a megoldásodat, görgess lejjebb!

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Megtalálod a szamaras úszógumit?

A második fejtörőben az a feladatunk, hogy kiszúrjuk az állatos úszógumik között az egyetlen szamaras strandjátékot. De előre szólunk, a szürke elefántok nem könnyítik meg a dolgunkat…

Ha szeretnéd ellenőrizni a megoldásodat, ismét görgess lejjebb!

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sirály az égen

A harmadik, és egyben legnehezebb fejtörőn egy sirályt kell felfedeznünk a repülő figurák között. Állítólag ezt az emberek 73 százalékának nem sikerül egy perc alatt megoldani – neked menni fog?

A megoldást itt is lejjebb görgetve találod majd.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikerült egy perc alatt megoldani mindhármat? Ha igen, akkor valószínűleg tényleg rendkívüli intelligenciával rendelkezel. Ha nem, akkor se csüggedj, inkább próbálj ki egy másik fejtörőt, ahol strandágyak között kell megtalálni egy pár sílécet – de előre szólunk, csak az emberek 1 százalékának sikerül időre teljesíteni.

Forrás: Insider