Csak a kivételesen intelligensek veszik észre időben a teknőcöt a képen

2023. július 12.
Megtalálod a kis teknőst a tengerben lebegő dolgok között? Ez az optikai csalódás teszt biztosan próbára teszi a megfigyelőképességedet. A teknőc az tárgyak és állatok között rejtőzik, de nem olyan könnyű megtalálni, mint gondolnánk. Tartsatok velünk, próbáljátok ki a kihívást!
  • Annyira jól elrejtették a kis tekit a képen, hogy szinte lehetetlen kiszúrni egyből.
  • A legügyesebbek 31 másodperc alatt megtalálják a teknőst a lebegő tárgyak között.
  • Az agyunk kreatív oldalát kell használnunk ahhoz, hogy sikerüljön megtalálnunk a kis páncélost.

Ez a képrejtvény biztosan próbára teszi a látást és a türelmet. Sajnos most is nagyon aktuális probléma a vizeink szennyezettsége, a tengerekben, folyókban található szemét azonkívül, hogy szennyezi a vizet, tönkreteszi a vízi állatok élőhelyét is. Erre a problémára is szeretnék felhívni az emberek figyelmét ezzel a képrejtvénnyel.

Az optikai csalódások évszázadok óta lenyűgözik az embert. Megkérdőjelezik az észlelésünket, és felfedik vizuális rendszereink összetettségét. Az optikai csalódások becsapják az agyunkat, és megnehezítik, hogy megtaláljuk a rejtett tárgyat.

A kép nagyon aprólékos áttekintést igényel, tényleg csak a legtürelmesebbek fogják megtalálni az egyik legnehezebb képrejtvényünk megoldását. Az igazán jó megfigyelők 31 másodperc alatt végeznek a feladattal.

Mutatjuk a képet!

Hova bújt el a kis teknős?

Hova bújt el a kis teknős?

Sikerült megdönteni a 31 másodperces rekordot? Ha nincs meg, lejjebb mutatjuk a megoldást!

 

 

 

Ott bújt el a kis cseles!

Ott bújt el a kis cseles!

Forrás: mentalfloss.com