Csak a legokosabbak oldják meg ezt a rejtvényt kevesebb mint 10 másodperc alatt

2023. július 17.
Most kiderül, hogy okosabb vagy-e, mint az átlagember, ugyanis csak a társadalom 25%-a képes 10 másodperc alatt megoldani ezt a rendhagyó optikai csalódást.

Tombol a forróság, és az emberek a világ minden táján igyekeznek elkerülni a hőgutát a nyáron, hiszen sok városban már most rekordmagas hőmérsékletet mértek. Kaliforniában már figyelmeztették a lakosságot a hatóságok a szárazság okozta erdőtüzekre és a rendkívüli hőség miatti esetleges áramszünetekre, Spanyolországban pedig pusztító erdőtüzek tombolnak.

A tavalyi évben volt az eddigi legforróbb nyár az Egyesült Királyságban, mire a hatóságok országos vízkorlátozást vezettek be. A PlayOJO csapata most arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy szórakozzanak egy kicsit bent a hűvösben, miközben a vízvédelemre is odafigyelnek, és megoldják ezt a trükkös fejtörőt.

Vess egy pillantást erre az optikai illúzióra, és próbáld meg a megfelelő locsolótömlőhöz csatlakoztatni a csöpögő permetezőt. De vigyázz, el ne vessz a kusza tömlők és kerti eszközök labirintusában.

Csak a legokosabbak oldják meg ezt a rejtvényt kevesebb mint 10 másodperc alatt

A PlayOJO szerint csak az emberek 25%-a tudja megoldani a fejtörőt, és 10 másodperc vagy annál rövidebb idő alatt megtalálni a permetezőt az öt különböző tömlő között. Könnyűnek tűnik, de nem olyan magától értetődő, hiszen éles szemre, koncentrációra, vagy egyszerűen csak csak jó szerencsére van szükség.

Vigyázz, el ne vonja a figyelmedet a gumicsizma, a gumikesztyű és a többi felszerelés, amit szétszórtak a kertben! A legtöbb tömlő szivárog, de ha jobban megnézed a képet, hamar észreveszed, hogy a D opció jelenti a megoldást.

Csak a legokosabbak oldják meg ezt a rejtvényt kevesebb mint 10 másodperc alatt

Forrás: New York Post