4 dolog, ami azonnal lelombozza a pasikat az első randin

2023. augusztus 14.
Ann Papayoti coach a női és férfi pácienseivel való beszélgetései során összeállított egy listát arról, hogy mik azok a témák, amelyek a két nem képviselőit elriasztják egy első randi alkalmával. Lássuk hát!
4-dolog-elso-randi-lelombozo

Túl intim részletek

A coach szerint az olyan témák, mint a pénzügyek, politika, esetleg vallás, túl személyesek és így riasztók lehetnek egy első randi alkalmával. „Egy fiatalember arról számolt be, hogy az első randi elején megkérdezték tőle, hogyan áll az abortuszhoz. Egy másiktól pedig azt kérdezték, kire szavazott a közelmúltbeli választásokon. Több nő is arról számolt be, hogy az anyagi biztonságukról kérdezték őket, és arról, hogy beoltatták-e magukat. Ez mind olyan intim kérdés volt, ami a pácienseim kedvét azonnal elvette a folytatástól.”

Negatív hozzáállás

Ann Papayoti elmondása szerint a nők ki nem állhatták azokat a pasikat, akik az első randin az exüket kezdték becsmérelni, másokat okoltak egy-egy rossz helyzetért, és általában negatívak voltak. Mindeközben a férfiakat azok a nők lombozták le, akiknek alacsony volt az önbecsülésük, és leértékelték saját magukat – de érdekes módon az is taszító volt számukra, ha egy nő túlzottan magabiztos volt. 

Neveletlen magatartás

A férfi páciensek számára kiábrándító volt, ha egy nő illetlenül viselkedett a randin: például elkésett, sokat nyomkodta a telefonját – de az is lelombozó volt számukra, ha a randipartnerük nem úgy nézett ki, mint a róla készült képeken. Mindeközben a nők a türelmetlenséget nem értékelik, és azt sem, ha a férfi irányítani akarja őket, például kérés nélkül rendel valamit a számukra. De a túl sok bók is problémát okozhat, sokak számára ugyanis ez őszintétlennek hat. A nők számára is kiábrándító volt, ha a partnerük folyton félrevonult telefonálni vagy dohányozni.

Ítélkezés

A nők és a férfiak is arról számoltak be, hogy nem szeretik, ha a partnerük a megjelenésük alapján rögtön ítélkezni kezd felettük, le von egy bizonyos következtetést, még azelőtt, hogy esélyt adott volna az ismerkedésnek.

Fotó: Getty Images Forrás: Yourtango