6 intő jel, hogy rossz emberrel randizol

2022. december 19.
Az alábbi 6 intő jelet nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Ha az első randin a következőket tapasztalod, jobb, ha kétszer is meggondolod a folytatást.

1. Bunkó a pincérrel

Sokat elmond valakiről, hogyan, mennyire kedvesen és tisztelettudóan bánik más emberekkel – kifejezetten azokkal, akik kiszolgálásából élnek meg (például a pincérekkel). Ahogy Dave Barry író mondta: „Aki kedves veled, de goromba a pincérrel, az valójában nem egy kedves ember.”

2. Megjegyzéseket tesz az étkezésedre

Kérés nélkül helyetted rendeli meg a vacsorát? Beszól az alakodra? Vagy kiakad, mert a saláta helyett hamburgert választottál? Senkinek sincs joga elítélni téged azért, amit eszel, főleg nem egy random pasinak. Ez egy igen erős red flag a jövőre nézve – ha már most kritizál, vajon hogyan viselkedne veled a későbbiekben?

A telefonja érdekesebb számára, mint te

3. Állandóan az exéről beszél

Olyan szépeket mond a volt barátnőjéről, hogy nem is igazán érted, miért szakítottak? Ha a pasi nem tudja abbahagyni az ömlengést a volt barátnőjéről, az jó eséllyel azt jelzi, hogy még nincs túl rajta, és nem áll készen arra, hogy új kapcsolatba kezdjen. De az is ugyanilyen intőjel, ha megállás nélkül szidja az exét. Jó eséllyel egy éretlen, bosszúálló pasival van dolgod.

4. A telefonja érdekesebb számára, mint te

Hacsak a randitokat nem szakítja meg egy valódi vészhelyzet, ami miatt elengedhetetlen a telefonját nyomkodnia, az egyetlen, amit bámulnia kellene, te vagy.

5. Késik – érthető magyarázat nélkül

Lerobbant az autója? Teljesen érthető. De ha egyszerűen csak „elvesztette az időérzékét”, az egyértelmű jele annak, hogy nem értékeli a te idődet.

6. Túlságosan lefoglalja, hogy magáról beszéljen, ezért rólad nem is kérdez

Az önimádat nem kifejezetten szexi. Az első randi elvileg arról szól, hogy minél jobban megismerd a másikat. Ha te mégis úgy érzed, mintha egy prezentációt ülnél végig, szedd a sátorfádat, és állj inkább tovább.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!