Csak a zsenik találják meg az elrejtett tárgyat a körtefán

2023. december 22.
Megőrülnek a netezők az agyafúrt képrejtvénytől, ahol egy gyümölcsöktől roskadó körtefán kell megtalálnunk az elrejtett tárgyat. Neked vajon sikerül?
  • Készen állsz egy újabb vizuális feladványra, amivel nemcsak a figyelmedet, de az észjárásodat is tesztelheted?
  • A netezők szerint az egyik legnehezebb képrejtvények közé tartozik ez a körtefás fejtörő, ahol egy elrejtett tárgyat kell megkeresnünk.
  • Ha szeretnéd emelni a tétet, adj magadnak időkorlátot is – az igazán gyors észjárásúak 15 másodpercen belül találják meg az eldugott részletet.

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat: ennek egy formája lehet a különböző fejtörők megoldása is. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, ezek a szórakoztató online kihívások tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Ez a képrejtvény egészen biztosan próbára teszi majd a figyelmedet és a türelmedet is. Az illusztráción egy gyümölcsöktől roskadozó, gazdag körtefát látunk, és az a feladatunk, hogy kiszúrjuk az oda nem illő tárgyat. Vigyázat, egy apró és persze gondosan elrejtett részletről van szó, így garantáltan nem lesz könnyű dolgunk.

Megtalálod az elrejtett részletet a körtefán?

Érdemes alaposan megfigyelni és végigpásztázni a képet, ügyelve rá, hogy kikerüljük agyunk „automatizmusait”, hiszen épp az a kihívás, hogy egy körtéhez hasonló tárgyat kell kiszúrnunk. Ha szeretnénk fokozni a tétet, figyeljük az órát is, a netes statisztikák szerint ugyanis a kivételes észjárással rendelkezőknek mindössze 15 másodperc is elég a képrejtvény megfejtésére.

Készen állsz? Mutatjuk a feladványt!

Ha szeretnéd ellenőrizni a megoldásodat, vagy megnéznéd, mi a helyes megfejtés, görgess lejjebb!

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutatjuk az elrejtett tárgyat!

Sikerült megtalálnod az eldugott részletet? Az illusztráció készítői egy sárga rajzszöget rejtettek el a körték között, ezt a formát kellett keresnünk a tekintetünkkel. Ha a figyelmed elég éles és az elméd elég gyorsan dolgozik, akkor biztosan kiszúrtad az oda nem illő formát a lomb bal alsó részében.

Ha tetszett ez a képrejtvény, próbáld ki ezt a trükkös feladványt is, ahol azt kell megmondanunk, hány dinnyét látunk a képen!

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images