Magas IQ-ról árulkodik, ha meg tudod találni a csillagászt ezen a fejtörőn

2024. március 21.
Ha megtalálod a csillagászt ezen a különleges fejtörőn, akkor bizony neked is magas az intelligenciaszinted, ráadásul a látásod is tökéletes!

Találd meg a csillagászt ezen a trükkös fejtörőn és nézd meg, hogy mennyire magas az intelligenciaszinted! Ha tizenkét másodperc alatt megoldod a feladatot, akkor bizony a látásod is nagyon éles. Jól látod, ezen a rajzon egy négytagú család szerepel, akik minden bizonnyal lelkesednek az asztronómia iránt – legalábbis erről árulkodik az hatalmas távcső, amivel az ablakból kémlelhetik az eget.

De valójában a képen nem csak az édesanya és az édesapa, illetve a két kisgyerek szerepel: igazából van rajta még egy személy. Bizony, egy csillagász is elbújt a fejtörőn, de egyáltalán nem könnyű megtalálni, mivel teljesen beleolvadt a környezetébe. Valószínűleg le fog esni az állad, amikor rájössz, hol rejtőzik a megfejtés. Ennek ellenére ne aggódj, mert ez a rejtvény még a legjobb megfigyelőknek is fejtörést okoz. Sok sikert!

Nézd meg alaposan a rejtvény minden részletét. Ne csak a családot, hanem a környezetet is figyeld meg: ne téveszd szem elől az asztalt, a vázát, a földgömböt és a függönyöket sem. Hidd el, a csillagász tényleg ott van a képen! Ha még mindig nincs meg, akkor adunk egy kis segítséget: próbáld más szemszögből nézni a fejtörőt. Az alábbi képen mutatjuk a megoldást:

Forrás: The Sun