Ez a két csillagjegy túl gyorsan mondja ki a boldogító igent

2024. szeptember 11.
Egyesek már az első randi után megálmodják az esküvőjüket, mert az minden vágyuk, hogy megházasodjanak. Éppen emiatt hajlamosak lehetnek elkapkodni a dolgokat. Megmutatjuk azt a két csillagjegyet, akik túl gyorsan mondanak igent a házasságra.
Ez a két csillagjegy túl gyorsan mond igent a házasságra
  • Vannak, akik nem szeretik elkapkodni a dolgokat, mások pedig már egy hónap után annyira biztosak a kapcsolatukban, hogy bármikor hozzámennének a párjukhoz.
  • A tűz jegyűek gyakran döntenek hirtelen felindulásból, a víz jegyűek pedig érzelmi alapon.
  • Az asztrológia képes megmutatni azt, mely csillagjegyek hajlamosak túl korán beleugrani egy házasságba.

Bármennyire is szép a házasság, általában nem olyan könnyű döntés az emberek számára, és sokan nem szeretik elsietni, mert előbb biztosra akarnak menni a sajátjuk és a párjuk érzéseivel kapcsolatban. Időre van szükségük, hogy meggyőződjenek arról, hogy a kapcsolatuk kiállja majd az idő próbáját, jóban és rosszban egyaránt. Ám vannak csillagjegyek, akik nem ennyire logikus gondolkodásúak, és amint tehetik, szívesen belecsapnak a lecsóba.

Végső soron önmagában nem a napjegyünk határozza meg, hogy mikor mondunk igent a házasságra, de van néhány csillagjegy, akik nagyobb eséllyel mondanak igent az eljegyzésre, mint mások.

Ez a két csillagjegy túl gyorsan mond igent a házasságra:

1. Kos (március 21. – április 19.):

A Kos az állatöv legelső jegye, így szeret mindenben az első lenni és intenzíven fejest ugrani az eseményekbe. Egyszerűen imád új projektekbe belevágni és azok élére állni. Még egy olyan komoly dologba is képes gondolkodás nélkül beleugrani, mint amilyen a házasság.

A Kos szereti az ösztöneit követni, és hagyni, hogy szenvedélye vezesse, így ha hirtelen felteszik neki a nagy kérdést, képes puszta szeszélyből igent mondani a házasságra. A türelem olyan erény, amivel a Kos nem rendelkezik, és cselekvésorientált csillagjegyként inkább felgyorsítja a dolgokat, hogy mielőbb sor kerüljön az eljegyzésre, aztán irány az oltár!

Ez a két csillagjegy túl gyorsan bólint rá a házasságra

Ez a két csillagjegy túl gyorsan bólint rá a házasságra

2. Halak (február 19. – március 20.)

A Halak az állatöv legutolsó jegye, és ezt az érzékeny álmodozót a Neptunusz, az illúziók bolygó uralja, ami arról ismert, hogy mindenki látásmódját rózsaszínű homályba borítja. Ettől a világ meglehetősen romantikusnak tűnik, de megnehezíti a dolgok tisztánlátását is, így a Halak túl könnyen elragadtatja magát, ha szerelemről van szó. Ez az oka annak, hogy ez a csillagjegy nagyobb valószínűséggel mondja ki a boldogító igent, mint a legtöbb ember.

A Halak nem törődik azzal, hogy mennyi ideje randizik valakivel. Ez az érzelmek által vezérelt csillagjegy szinte mindig hagyja, hogy az érzései parancsoljanak neki, még akkor is, ha ez azt jelenti: mielőbb sort kell kerítenie az eljegyzésre. Ez a fantáziadús ember szereti kiélni a vágyálmait, így ha házasságról álmodozik, akkor semmi okot nem lát arra, miért kelljen rá túl sokáig várnia.

Forrás: Bustle, Fotók: Getty Images