Három egyszerű smoothie recept

2018. január 31.
Feltölt, kényeztet, felpörget és energetizál, ez a smoothie! A PandArte bloggere mutat nektek három egyszerű receptet. Lesz zöld, sárga és piros folyékony finomság, tele minden jóval.

Zöld smoothie

Ehhez a mixhez én egy kisebb uborka darabot, egy fél avokádót, pár mentalevelet, két darab almát és vizet használtam. Ez tényleg zöld ízű, de nagyon egészséges. Ha nektek így túl natúr lenne, mézet még tehettek bele, így kicsit édeskésebb lesz. Egy kis citromlé pedig azért is ajánlatos, hogy ne kezdjen el barnulni túl korán.

Mangós smoothie

Ez a top top, annyira finom! Mondjuk szerencsém is volt, mert elképesztően finom mangót kaptam, az nem árt hozzá. Szóval egy egész mangó, egy banán, fél pohár joghurt, egy kis víz, hogy ne legyen túl sűrű, fél narancs, és egy kis kurkuma, ha ínyencek vagytok. Ez viszonylag sűrűbb smoothie, így akár kis pohárdesszert is lehet belőle- Mi úgy is kipróbáltuk, hogy török mogyoró és mandula darabkákat kevertünk bele, így finoman roppant is, miközben kanalaztuk. Hogy mennyire finom lett, azt az is bizonyítja, hogy a finnyás kisfiam örömmel szürcsölt bele.

Bíbor smoothie

Na ez az ízvilág is tud megosztó lenni, de mi nagyon szeretjük a céklát! Ehhez a smoothihoz egy marék szedret, egy fél céklát, pár mentalevelet, fél pohár joghurtot és egy kis zabpelyhet mixeltem össze. Ezt Ármin messze elkerülte, nekünk viszont ízlett. Persze ebbe sem árt egy kis méz, mivel a szeder elég savanykás.

Remélem tetszettek nektek is a receptek, tényleg nagyon finomra sikerültek ezek a smoothiek, és a legjobb az bennük, hogy könnyen a saját ízlésedre formálhatod őket, egy-egy plusz alapanyaggal. A szuper cuki szívószálas poharakat a PEPCO-ban szereztem be, ahol egyébként több színben és különböző felirattal is megtaláljátok őket.

PandArte