A klasszikus
Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival. Egyik első receptje a karantén alatt a klasszikus zöldborsófőzelék volt fasírttal.
Krémes mentás
A hagyományos borsóleves igazi klasszikus kedvenc, de az élénkzöld krémleves verziót is érdemes kipróbálni, ha valami izgalmasabbra vágyunk. Az alábbi recept a rengeteg friss zöldfűszertől lesz igazán különleges.
Kicsattanóan zöld mártogatós
Fagyasztott zöldborsóból is nagyon finom lesz, de persze most, júniusban vétek lenne nem zsenge borsót használni hozzá. Kínálhatjuk grissinivel, tortilla chipsszel, de nagyszerű sült zöldségek vagy húsok kísérőjeként is.
Cukkini-tojás-zöldborsó szentháromsága
Készítsünk tavaszi tarte-ot ráérős brunchfogásnak, vagy egy gazdagabb salátával megspékelve könnyű ebédnek! Garantáltan nem fogjunk megbánni.
Diétás tésztarecept 5 hozzávalóval
Tudtátok, hogy az ételek színükkel elárulják, hogy milyen tápanyagok találhatóak bennük? Ha zöldet eszünk, az méregtelenít. A fehér karcsúsít. A barnával megőrizhetjük hajunk, bőrünk és körmünk szépségét. Íme egy finom tészta 5 hozzávalóból, ami egyesíti ezt a 3 színt, és 15 perc alatt kész!