5 izgalmas szendvics ebédre, ha te sem akarod ma bekapcsolni a tűzhelyet
Vannak azok a tikkasztó nyári napok, amikor azért kellene valami energiaforrás, de nem akarunk a sütő vagy a főzőlap mellett álldogálni és megtölteni a lakást ételszaggal és extra párával. Ekkor jön el a szendvicsebédek ideje! Ha ráuntunk a sima sajtosra vagy a sonkás verzióra, akkor mutatunk 5 kiváló receptet, amellyel kihúzhatjuk vacsoráig egy pörgős nyári munkanapon is.
Kiadós patty melt
Ha a hamburger után valami másra vágytok, próbáld ki a patty meltet! Nemes Nóra, a NoSalty Ízhuszár rovatának gasztrobloggere hozta el a receptjét.
Egy izgalmas szendvics vasárnapra
Ha a hamburger után valami másra vágyunk, próbáld ki a patty melt. Nemes Nóra, a NoSalty Ízhuszár rovatának gasztrobloggere hozta el nektek a receptet.
Brunchok sztárja
Mindegy, hogy lusta, hétvégi reggelinek készítitek, el, vagy egy dolgos hétköznapon gyors ebédnek, az biztos, nem fogtok benne csalódni – meg az is, hogy újraírja a sonkás-sajtos melegszendvicsről alkotott eddigi véleményeteket!
Kifinomult párizsi szendvics
A szendvicsről az angolszász konyha jut eszünkbe először, pedig a kifinomult párizsi konyhának is megvannak a maga durva darabjai. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek ezt a receptet.
Trashy – de finom
Az amerikai konyhakultúra egyik legsötétebb darabja a Sloppy Joe – több generáció nőtt fel a kechupos löncshúsból és zsemléből álló szenyán – pedig jól elkészítve tökéletes!
Készítsd el Amerika kedvenc trash szendvicsét
Az amerikai konyhakultúra egyik legsötétebb darabja a Sloppy Joe - több generáció nőtt fel a kechupos löncshúsból és zsemléből álló szenyán - pedig jól elkészítve tökéletes! Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet.
Tápanyagban gazdag vegán verzió
Természetesen egy másolat sem lehet pontosan olyan, mint az eredeti, így a hamis tojássaláta íze sem egyezik tökéletesen az igazival, mégis erősen hasonlít rá.
Isteni vegán” tojásos” szendvics, ami éppen olyan krémes és fűszeres mint az eredeti
Ki ne hallotta volna már legalább egyszer valakitől azt, hogy a vegánok csak füvet esznek? Ma már minden állati eredetű hozzávaló helyettesíthető valamivel, ha növényi alapú étrenden szeretnénk élni.
Légiesen könnyű
Fontos, hogy jó minőségű, kovászos kenyeret használjunk, és még jobban járunk, ha nem pirítóban, hanem serpenyőben, egy kevés olívaolajon pirítjuk le. Ezek után mehetnek rá a feltétek – az alábbi recept szerint a nyár slágerzöldségének számító cukkini, egy kis feta és néhány izgalmas ízesítő!
Nyárias toast grillezett cukkinivel és fetával
Valahol a hideg és meleg ételek között van ez a könnyed, mégis tápláló, grillezett cukkinivel megpakolt pirítós, amit izgalmas fűszerek és sós feta sajt tesznek még izgalmasabbá!
Fotó: Getty Images