Chrissy Teigen banánkenyérízű csokival támad

2021. február 20.
Azt eddig is tudtuk, hogy Chrissy Teigen komolyan veszi az édességfogyasztást, ám úgy tűnik, hogy a csokoládé iránti imádat olyannyira elhatalmasodott a modellen, hogy a Comparté csokoládégyárral összefogva az egész családját csokiba álmodta. Különböző ízűekbe természetesen.

Családja inspirálta Chrissy Teigen csokikollekcióját, amelyet a Comparté Chocolatier vezetőjének, Jonathan Grahamnek a segítségével öntött csokoládétábla formába. Mi más lehetne a témája a csokiknak, mint az ételek?! Hiszen köztudott, hogy Chrissy Teigen nemcsak az édességeket, de a főzést is szenvedélyesen imádja.

chrissy-teigen-csalad-csoki

Akár szimbolikusnak is tekinthetjük, hogy John Legend fehér csokis répatorta, Chrissy Teigen krémes-kókuszos tejcsokoládé, Luna áfonyás palacsinta, Miles pedig a modell ikonikus banánkenyere lett csokoládéként. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Az egyes csokoládétáblák természetesen bőven tartalmaznak valódi répatorta-, banánkenyér- és áfonyáspalacsinta-darabkákat, és el tudjuk képzelni, ahogy a kedvenc sorozatunk közben ezeket majszoljuk. 

Chrissy Teigen csokoládéinak a csomagolása is figyelemre méltó. Miles és Luna segített a modellnek megtervezni a papírokat, saját rajzaik láthatók rajta. Tényleg olyan szépek a csokipapírok, hogy kedvünk lenne bekereteztetni őket, vagy legalábbis gyűjteni. 

Forrás: Popsugar Fotó: Instagram

Olvastad már?