Chrissy Teigen az egyetlen híresség, akit az elnök követ Twitteren

2021. január 23.
A frissen beiktatott új amerikai elnök, Joe Biden csupán egyetlen hírességet követ Twitteren: Chrissy Teigent. Ez már járt a modellnek az elmúlt négy szűk esztendő után.

Véget ért egy korszak nemcsak a világ és Amerika, de Chrissy Teigen számára is, és úgy tűnik, boldogabb idők kezdődnek. A modell nemcsak azt fedezte fel, hogy az előző amerikai elnök, Donald Trump letiltotta őt az elnöki Twitter-oldalon, de arra is kérte az új elnököt, Joe Bident, hogy kövesse őt be. Chrissy Teigen kérése pedig meghallgatásra talált. 

chrissy-teigen-twitter-amerikai-elnok

Az első tizenhárom olyan profil között volt az övé is, akiket a frissen beiktatott elnök a @POTUS (President Of The United States) profillal követni kezdett. És az egyetlen olyan, aki nem az állami adminisztráció része. 

„Valószínűleg soha többet nem kellene tweetelnem” – írta Chrissy Teigen, amikor szembesült vele, hogy az amerikai elnököt is követői között tudhatja. Szomorúak lennénk, ha így tenne, bár némileg megértenénk.

Az elnöki beiktatás aktív résztvevője volt Chrissy Teigen és családja is. Férje, John Legend fellépett sok más híresség mellett az ünnepi műsorban, amelyre természetesen a modell is elkísérte Washingtonba. 

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvastad már?