Milyen konyha illik az egyes csillagjegyekhez?

2019. augusztus 24.
A csillagjegyünk nem csak a párkapcsolattal kapcsolatban adhat tanácsot. Azt is segít eldönteni, a személyiségünk alapján milyen konyha illik hozzánk igazán.

A személyiségünk nemcsak azt dönti el, milyen pár illik hozzánk, az otthonunk díszítését, elrendezését is befolyásolja. A csillagjegyünk pedig segíthet eldönteni, hogyan alakítsuk ki és rendezzük be a konyhánkat.

Kos: világos és divatos
A spontán és mindig tettrekész Kosok mindig követik a trendeket, így az ő konyhájuk biztosan szuperdivatos. Fekete kiegészítők, acél és beton elemek jellemezik a csillagjegy szülötteinek álomkonyháját. Ám ne feledkezzen meg a sárga vagy narancs kiegészítőkről, melyek kifejezik a kosok energikusságát.

Bika: tengerparti stílus
A Bikák mindig praktikusan gondolkoznak, így a konyhájukat is eszerint rendezik el. Tágas, hívogató és nyugodt légkör uralkodik náluk. A hatalmas konyhasziget rengeteg fiókkal és polccal biztosítja, hogy minden kéznél legyen főzés közben. A szürke szekrényeket a tenger színárnyalataival dobják fel, így még megnyugtatóbb közegben készíthetik a finomságokat.

Ikrek: minimalista és sosem zsúfolt
A csillagjegy szülöttei rendkívül érzelmes emberek. Klasszikus stílusban berendezett konyhájukban minden a helyén van. Nem szeretnek gyűjtögetni mindenféle kiegészítőt és díszt, náluk a minimalizmus és a természetes textúrák dominálnak, így az ő konyhájuk mindig stílusos, és sosem zsúfolt. Így a takarítás és pakolás is könnyebb, ha vendégeket akarnak hívni.

Rák: hívogató és otthonos
A Rákok igazi otthonülők, így a konyhájukat úgy rendezik be, hogy az a kikapcsolódás és feltöltődés helye legyen számukra. Imádják a szép dolgokat és rendkívül kreatívak, így modern konyhájukat csodás kiegészítőkkel teszik még hívogatóbbá. A márvány pulton biztosan ott áll imádott konyhai robotgépük, mellyel az isteni vendégváró finomságokat készítik. A nyitott polcok és szekrények pedig remek lehetőséget nyújtanak, hogy megmutassák a az edénygyűjtményüket.

Oroszlán: Luxus és high-tech
A csillagjegy szülöttei biztosan a legmodernebb és legjobb minőségű gépeket választják konyhájukhoz. A csillogó fémes kiegészítők és a luxust sugárzó fekete bútorok a legjobb választást jelentik az oroszlánok számára – ezeket gyakran kombinálják fehér elemekkel, hogy még elegánsabbnak hasson a konyha.

Szűz: fehér és fa
Rend, harmónia és kiegyensúlyozottság uralkodik a Szüzek konyhájában, ami nem meglepő, hiszen ők a legperfekcionistább csillagjegy a zodiákusban. A rusztikus elemeket remekül kombinálják a világos, modern darabokkal. Fehér szekrények hívogató fa bútorokkal és kiegészítőkkel, és egy váza frissen vágott virággal teszi üdítően széppé a csillagjegy szülötteinek konyháját.


Mérleg: művészi kiegészítők
A Mérlegek igazán fogékonyak a szép részletekre, így a konyhájukban is megtalálhatók a művészi kiegészítők: bronz eszközök, vastag és karakteres pult szépen erezett fából és márvány mosogató. Nem rejtik el a szakácskönyv-gyűjteményüket sem, a helyiséget pedig bekeretezett képekkel és szobrokkal dekorálják.

Skorpió: retró és art deco hangulat
A Skorpiók, hogy kifejezzék karizmatikus és bonyolult személyiségüket, konyhájukba is karakteres elemeket válogatnak. A világos és egyszínű edények kontrasztjaként mintás csempét választanak és erős árnyalatú konyhaszekrényt, például smaragdzöldet vagy királykéket. A retró és az art deco elemek áthatják a skorpiók konyháját, szívesen egészítik ki a berendezést a korszakra jellemző bútorokkal és lámpákkal.

Nyilas: bohém stílus
A Nyilasok imádnak utazni, így az otthonuk a bázisuk, a biztonságos közeg, ahonnan újabb kalandra indulhatnak. Konyhájuk eklektikus és bohém stílusa lenyomata utazásaiknak. A színes konyhaszekrény réz fogantyúkkal, a marokkói csempe és a török szőnyegek éppúgy megtalálhatók konyhájukban, mint a legmodernebb konyhagépek. A semleges színű, fehér fal remek hátteret ad ehhez a színes kavalkádhoz.

Bak: ragaszkodik a tradíciókhoz
A Bakok nem változtatják évente a konyhájukat, időtálló és tradicionális stílusban rendezik be. A fa bútorok, strapabíró, klasszikus székek remek alapot adnak, melyet semleges színű, könnyen tisztítható kiegészítőkkel, márvány pulttal és fehér csempével egészítenek ki. A konyharuhák, székpárnák, függönyök cserélgetésével frissítik fel konyhájuk hangulatát, ha kedvet kapnak a változtatáshoz.

Vízöntő: romantikus nosztalgia
A Vízöntők romantikus lelkéhez hasonló stílusú konyha illik. Rengeteg növény, üveges szekrények, természetes színű pult és hatalmas, rusztikus mosogató található a csillagjegy szülötteinek konyhájában, melyet csipke függönyökkel, régi porcelánokkal tesznek még hívogatóbbá és hangulatosabbá.

Halak: varázslatos színek
A Halak igazi álmodozók és remek képzelőerővel megáldott emberek, így konyhájukat is álomvilággá varázsolják. Nem feltétlenül a praktikus szempontokat tartják szem előtt, így a sötét, tenger zöldjeiben játszó csempét is találhatunk náluk, melyet természetes árnyalatú szekrényekkel, ám színes dobozokkal, rózsaszín tárolókkal egészítenek ki. Szívesen választanak színes evőeszközöket és edényeket is, hogy igazán mesebeli vacsorára hívhassák meg ismerőseiket.

Forrás: Pure Wow
Fotó: Unsplash