Milyen lánybúcsú illik az egyes csillagjegyekhez?

2019. augusztus 28.
Mindegy, hogy a barátnőink teljes titokban szervezik a leánybúcsúnkat, vagy mi magunk tervezünk meg minden apró részletet, fontos, hogy olyan legyen a partink, ami igazán illik hozzánk, ahol felszabadultak lehetünk. A csillagjegyünk segít eligazodni az ötletek és lehetőségek útvesztőjében.

Egy sikkes borászatban gyűlünk össze a barátnőkkel vagy vad bulit csapunk karaokéval a belvárosban? A csillagjegyünk segít eldönteni és inspirációt adni, hogy igazán hozzánk illő legyen a mulatság.

Kos: hatalmas és hangos parti
A Kosok engedjék szabadjára az energiáikat, és menjenek olyan helyre, ahol igazán hangosak lehetnek! Vízparti bulihelyet keressenek, ahol a parti sosem ér véget. A csillagjegy szülötteinek leánybúcsúján biztosan összeöltöznek a résztvevők, és az egyenpólókon tudatják, melyikük az, aki már elkelt.


Bika: exkluzív étterem
A finom ételek, jó italok és exkluzív éttermek kedvelőjeként a Bikáknak egy elegáns étterem a megfelelő hely a leánybúcsúra, ahol a legközelebbi barátaival ünnepelheti az együtt töltött éveket.

Ikrek: óriási karaokeparti
A csillagjegy szülöttei szeretik a jó társaságot, a jó zenét és a még jobb bulit. Hajnalba nyúló karaokepartival és a lehető legtöbb emberrel igazán ikrekhez illő a leánybúcsú. Hiszen ami a leánybúcsún történik, az ott is marad.

Rák: meghitt borbár
A Rákok kicsi, meghitt és elegáns leánybúcsút élveznek igazán, egy eldugott, ám rendkívül elegáns borbár néhány közeli baráttal és családtaggal a legjobb számukra. Nem kell mindenkit meghívniuk, csak aki igazán közel áll a szívükhöz.

Oroszlán: belvárosi buli
Az Oroszlánok imádják a város nyüzsgését, így a belváros legmenőbb bulihelyei az igazán megfelelőek számukra. Olyan partit szervezzenek, ahol mindenki tudhatja, ki a menyasszony, menő ruhák, korona és fátyol tudatja az emberekkel, ki lesz a nagy nap királynője.

Szűz: egy nap a wellnessben
Diszkrét és érzékeny csillagjegyként a Szüzek nem rajonganak túlzottan a zajos és vad bulikért, ám egy visszafogott, szűk körű ünneplés ellen nem lehet kifogásuk. Egy meghitt wellness-szel töltött nap igazán jóleshet a nagy nap előtt, nemcsak a menyasszonynak, hanem a koszorúslányoknak is.


Mérleg: pizsamaparti
A Mérlegek imádják a nosztalgiát és a régi szép napokról való beszélgetéseket a barátnőkkel, így nekik egy igazi, ottalvós pizsamaparti való a közeli barátnőkkel, koszorúslányokkal, ahol megcsinálhatják egymás haját és sminkjét, arcpakolásokkal kényeztethetik magukat, miközben kedvenc rágcsálnivalóik és persze pezsgő mellett beszélgethetnek és nevethetnek rengeteget.

Skorpió: irány a night club
A Skorpiók leánybúcsúján biztos, hogy játszanak felelsz vagy merszt, és mindenféle pikáns kellékre lehet számítani. Az sem lephet meg senkit, ha az érzéki csillagjegy bulija egy night clubban ér véget.

Nyilas: ugrás az esküvőbe
A felfedező és kalandvágyó Nyilasok biztos, hogy valami olyan őrültséget választanak a leánybúcsújukra is, ami a bakancslistájukon szerepel. Utolsó hajadon napjaikon könnyen lehet, hogy ejtőernyős ugrást vagy bungee jumpingot próbálnak ki.

Bak: művészi szórakozás
Egy stand up előadás vagy múzeumlátogatás remek indítás a Bakok leánybúcsúján, mivel a csillagjegy szülöttei szeretik a nevetést és a kultúrát. Majd az este akár egy hajóúttal egybekötött vacsorán is folytatódhat, hiszen a csillagjegy szülöttei számára egy elegáns hely többet ér minden vad bulinál.

Vízöntő: szabadulószoba
A kalandszerető Vízöntő menjen a legjobb barátnőivel egyenesen egy szabadulószobába, majd limuzinnal vitessék magukat körbe a városon, ahol igazán nagyot bulizhatnak még utoljára hajadonként a koszorúslányokkal.

Halak: titok és varázslat
A spirituális csillagjegy szülöttei utolsó leányként töltött estéjükön elmehetnek barátnőikkel jósnőhöz, hiszen misztikumra és titkokra fogékony személyiségük szereti a hasonló élményeket. Vad buli helyett olyan helyre menjenek, ahol gyertyafény, nyugtató zene és hangulat segíti az ellazulásukat a nagy nap előtt. 

Fotó: Unsplash