Milyen frizura áll legjobban az egyes csillagjegyeknek?

2019. szeptember 02.
Miért pont a frizuraválasztásban ne tudnának segíteni a csillagok? Ha tanácstalanok vagyunk, milyen hajviseletet vágassunk, olvassuk el a frizurahoroszkópot!

Volt már olyan, hogy egy jól sikerült hajvágás után elégedetten csettintettünk, mondván, ezt a frizurát nekünk találták ki? Valószínűleg a csillagok is ezt a hajat javasolták volna nekünk! 

Kos: kócos pixie
A Kosok magabiztosak, energikusak és mindig szenvedélyesek. Egy kócos, rövid frizura remekül illik hozzájuk. Ha szeretnék, dúsíthatják némi habbal, hogy még lendületesebb legyen az összhatás.

Bika: hosszú bob
Ha a Bikák megtalálnak valamit, ami működik, nem szeretnek változtatni rajta. Szerencsére a minden allűrtől mentes hosszú bob frizura sosem megy ki a divatból, köszönhetően annak, hogy remekül variálható a választékkal és a hossz minimális változtatásával.

Ikrek: aszimmetrikus bob
Az egyik oldalon hosszú lob, másikon rövid bob remekül illik a csillagjegy kettős természetéhez. Ráadásul ez a frizura jól működik göndör és egyenes hajjal is, így pont megfelelő az Ikrek folyton változó személyiségéhez.

Rák: laza loknik
A reménytelenül romantikus Rákok nőies oldalát még jobban kiemelhetik a vízesésként leomló laza loknik. Ráadásul elkészíteni is rendkívül egyszerű ezt a frizurát. Ha a természet nem adott természetes göndörséget, csavarjuk fel nagyméretű hajsütővasra a tincseket, majd keféljük ki és fújjuk be hajpuhító szérummal, hogy még lágyabb tincseink legyenek.


Oroszlán: látványos sörény
Az Oroszlánok arra születtek, hogy mindig a figyelem középpontjában legyenek, így látványos frizura illik hozzájuk. Alapvetően mindegy a haj hosszúsága, de vágassanak puha rétegeket tincseikből, melyet szárítsanak minél nagyobb volumenű frizurává a csillagjegy szülöttei.

Szűz: A-vonal
A jól kitalált, precíz hajvágás fontos a maximalista csillagjegy számára. Vágassák hátul kicsit rövidebbre frizurájukat, mint elöl, így tökéletesen esnek majd vállaikra a tincsek, függetlenül attól, hogy hullámos vagy egyenes-e a hajuk.

Mérleg: sima és egyenes
Az egyensúly nagyon fontos a csillagjegy szülötteinek, és nincs semmi, ami szimmetrikusabb lehetne a tükörsima, egyenes hajnál. Ám arra ügyeljenek, hogy mindenképpen kezeljék hővédő szérummal hajukat, mielőtt nekilátnak a hajvasalásnak.

Skorpió: szigorú bob
A Skorpiók szenvedélyes emberek, akiknek karakteres, erőteljes hajviselet áll a legjobban. Egy éles vonalakkal határolt, szigorú bob kiemeli ezeket a jellemvonásokat, ugyanakkor megmutatja nőies oldalukat is.


Nyilas: modern bozont
Ha három szóval kellene jellemezni a Nyilasokat, a boldog, gondtalan és játékos lenne az. Az életteli bozontos frizura remekül megmutatja ezeket az érzéseket, ráadásul ha rövidebb változatot választunk, nem sokat kell foglalkozni a hajformázással.

Bak: hosszú és szofisztikált
A Bakok hagyománytisztelő, ugyanakkor professzionális emberek, akik komolyan veszik az életet. A hosszú, szofisztikált frizura, melynek végébe hullámokkal csempésznek egy kis játékosságot remekül kifejezi a csillagjegy szülötteinek időtlen stílusát. 


Vízöntő: függönyszerűen leomló tincsek

A Vízöntő bohém oldala nem viseli el a kötöttségeket, igazi szabad szellem, és ezt a frizurája is tükrözi. A két oldalt leomló tincsek tökéletes választást jelentenek számukra, hiszen ez a hajviselet sokféleképp hordható, elválasztható középen, de hátra is foghatjuk lófarokba, vagy kontyot csavarhatunk belőle, ha ahhoz van kedvünk.

Halak: hosszú hullámok
A vízjegy szülötteihez remekül illik a hableányos megjelenés. Ráadásul, ha természetes hullámok dúsítják hajkoronánkat, nincs is sok tennivalónk vele, hagyjuk egyszerűen megszáradni, mindenféle beszárítás nélkül. Aki nem ilyen szerencsés, hajsütővel is elérheti a szeszélyes és szélfútta hatást.

Forrás: Pure Wow
Fotó: Unsplash