Melyik csillagjegyek a legnagyobb halogatók?

2019. szeptember 12.
Ha valaki ismeri azt a dilemmát, hogy kipipáljon valamit a tennivalóinak a listájáról, vagy helyette valami sokkal izgalmasabbat csináljon, valószínűleg a legnagyobb halogató csillagjegyek egyikéhez tartozik.

Mindenki ismer olyat, vagy talán saját maga az, aki mindig mindent az utolsó pillanatra hagy. Jó hír, hogy a késésért és halasztgatásért lehet hibáztatni a csillagjegyeket. Eláruljuk, a zodiákus mely jegyei a legnagyobb halogatók.

Bika: egy örökkévalóságig tart, mire készen áll bármire
A csillagjegy szülöttei nagyon lassan készülnek el bármivel. Nem mintha az ágyban henyélnének egész nap. Hatalmas káoszként nehezedik rájuk rengeteg teendőjük, és mindig van egy remek magyarázat a tarsolyukban, miért nem szükséges valamit éppen most elvégezniük. Amikor viszont eljön a határidő, hatalmas bűntudatot éreznek a halogatásért, mivel alapvetően hatalmas elvárásaik vannak saját magukkal szemben. Azt is muszáj megjegyezni, hogy ha egy Bika úgy dönt, valamit megtesz, azt tűzön-vízen keresztül végrehajtja.


Ikrek: mindig mindent elfelejt
Mindig rengeteg dolog cikázik az Ikrek fejében. Emiatt rendkívül nehezen koncentrálnak egyetlen dologra, könnyen kizökkenthetők tevékenységeikből, így sosem érnek semminek a végére. Ha épp takarítanak egy szobát, és kezükbe akad egy régi fotóalbum, nagy valószínűséggel leteszik a porolót, és nekiállnak nézegetni a képeket. Ha épp tanulmányt írnak, és ki kell keresniük valamit az interneten, megjósolható, hogy hosszú órákra elvesznek a világháló bugyraiban. 

Nyilas: túl sok mindent akar egyszerre
Nagyon nehéz rávenni egy Nyilast, hogy üljön le és végezzen el valamit, amihez nem annyira fűlik a foga. Ha bármi jobb mókának tűnik a kötelességnél, teljesen biztos, hogy inkább elhalasztja a feladatait, és újabb kalandra indul. Szerencsére a nyilasok ha akarnak képesek a komoly munkára, és rohamtempóban hozzák be lemaradásukat, ha szorongatja őket az idő.

Halak: inkább álmodozik
Mivel a Halak jegyűek igazi álmodozók, nehéz számukra a realitások talaján maradni. Rendkívül kreatív és művészi emberek, ezért nem szeretik, ha a valóság korlátok közé szorítja őket. Menekülnek egy szebb, jobb helyre, a saját képzeletükbe. Ha ráveszik magukat, hogy elintézzenek valami régóta halogatott feladatot, biztosak lehetünk benne, hogy nem a szokványos módon oldják majd meg. 

Forrás: Elite Daily
Fotó: Unsplash