Mi a legjobb őszi tevékenység az egyes csillagjegyeknek?

2019. szeptember 18.
Kezdődik a puha pulóverek, illatos fűszerek és forró teák szezonja. Ám az ősz remek szabadtéri aktivitásokat is tartogat. A csillagjegyünk elárulja, milyen szabadtéri kalandot ne hagyjunk ki idén.

Az őszi bakancslista összeállításában is segítenek a csillagok. Könnyebben tudunk dönteni a rengeteg lehetőség közül, amit az egyik legszínesebb évszak tartogat.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok aktív, energikus természetéhez a szüret áll a legközelebb az őszi tevékenységek közül. Remek társaság, sok nevetés, közös kaland és aktív munka. Ez az a kihívás, amit ne hagyjanak ki idén ősszel a csillagjegy szülöttei.


Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák különösen kreatív csillagjegy, így remek program számukra egy nap, amit töklámpás készítéssel tölthetnek. Kiélhetik minden alkotó vágyukat, és elmélyülhetnek a részletek kidolgozásában. Már a tökéletes tök kiválasztása is remek tevékenység nekik.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A csillagjegy szülöttei imádják a spontán programokat. Kerekedjenek fel barátaikkal, családjaikkal egy szép napos délelőtt, és vegyék az irányt a legközelebbi erdőbe, ahol színesebbnél-színesebb őszi leveleket gyűjthetnek. A csodás csokor otthonuk dísze lesz az évszakban.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok imádják a barátaikkal tölteni az időt, ezért ők szervezzenek egy izgalmas, szabadulószobás délutánt ismerőseikkel. Biztosan sokáig emlegetik majd a kalandot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok szeretnek kimozdulni otthonról, és a zajos helyek sem zavarják őket, sőt! Az őszi szezonban látogassanak el egy meccsre, ahol remek hangulatban tombolhatnak kedvenc csapatukat buzdítva. A győzelem pedig remek alkalom az ünneplésre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A csillagjegy szülöttei folyton tökéletességre törekszenek. Számukra meglátogatni egy közeli almáskertet, megtölteni a kosarukat a legszebb almákkal, majd otthon egy remek könyv olvasása mellett eszegetni a finom gyümölcsöket, vagy épp pitét sütni belőlük, a legjobb dolog az őszben.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nincsen ősz forró italok, például csokoládé, tea, bor vagy fűszeres tejeskávé nélkül a Mérlegek számára. A csillagjegy szülöttei imádják a meghitt pillanatokat, élvezni a finom, melengető innivalókat, miközben kint már lehűlt az idő.


Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók szívesen maradnak otthon ősszel, és tartanak egy maratoni mozidélutánt a régi, klasszikus horrorfilmekből és boszorkányos mozikból. Ha pedig társaságra vágynak, irány egy Halloween-parti! Mi más illene jobban az őszből a Skorpiók misztikus és titokzatos személyiségéhez, mint a szellemek ünnepe?

Nyilas (november 22. – december 21.)
A hosszú vénasszonyok nyara remek lehetőség az őszi kirándulásokra. A csillagjegy szülöttei szívesen járják a természetet szeretteikkel. Vigyenek magukkal egy pokrócot, és tartsanak egy őszi pikniket a színes lombok alatt.

Bak (december 22. – január 19.)
Kellemes zene, tábortűz, sütögetés és sok jó barát. A Bakok számára ez a tökéletes őszi délután, este, melyhez az őszi természet ad tökéletes, festői hátteret.

Vízöntő (január 20. – február 19.)
A Vízöntők szeretnek egyedül lenni, az ősz pedig mindig különleges időszak számukra. Ilyenkor szívesen sütnek egy finom almás vagy diós pitét, melyet persze örömmel osztanak meg aztán a hazatérő szeretteikkel.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülötteinek lételeme a természet, különösen a vízpart. Ne hagyják ki a kirándulást ősszel sem, hiszen a vízesések, folyók különösen szép látványt nyújtanak a színpompás fákkal körülölelve. Egy békés csónakázás biztosan meghozza a harmóniát a Halak lelkébe.

Fotó: Unsplash