Melyik divattervező ruhái illenek hozzád a csillagjegyed alapján?

2019. szeptember 29.
Ha a divathethetek kifutóin vonuló modellek ruhája láttán úgy éreztük, ezt az öltözéket nekünk találták ki, ne csodálkozzunk. A csillagjegyünk ugyanis meghatározza, melyik divattervező ruháihoz vonzódunk legjobban, kinek a stílusa illik hozzánk igazán.

Diortól a Pradáig, minden csillagjegynek megvan a hozzá illő divattervezője. Álmodozzunk el rajta, kinek a ruháiba öltöznénk, ha sztárok lennénk?

Kos (március 21. – április 19.)
A tüzes csillagjegy igazi főnök a zodiákusban, így a Dior divatház erőt sugárzó, ám rendkívül nőies ruhái remekül illenek hozzájuk. Nyáron a játékos, mintás ruhákban, télen a nőies kabátokban érezhetik úgy a Kosok, hogy a Diornál nekik tervezik a ruhákat.


Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák imádják a szépséget, igényességet, a szofisztikált dizájnt, így nekik a Chanel időtálló luxusa a tökéletes választás. A divatház darabjai között a biztonságot kereső Bikák minden kockázat néklül találhatnak csodaszép és decens ruhákat, kiegészítőket.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A csillagjegy szülöttei számára fontos a változatosság és a sokszínűség, nincs ez másként a ruhatárukkal sem. Emiatt Isabel Marant bohó esztétikája tökéletes az Ikrek számára. Néhány apró változtatással, például a lapos talpú szandál magassarkúra cserélésével, az ékszerek variálásával teljesen átalakíthatják kinézetüket a divattervező darabjait viselve.

Rák (június 21. – július 22.)
Az érzékeny Rákok számára olyan divattervező darabjai valók, aki megérti és támogatja a csillagjegy szülötteinek édes oldalát. Oscar de la Renta ruhái tökéletesen egyensúlyoznak a nőiesség és vadság, az erőteljesség és gyengédség között. A divattervező hullámzó fodrokkal díszített ruháit biztosan imádják a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A mindig középpontban lévő Oroszlánok olyan ruhákat keresnek, melyekkel kitűnhetnek az emberek közül. A Prada mintái, rétegei és anyagai jobban illenek a csillagjegy szülötteihez, mint bármi más. A különleges, nőies darabokkal kielégíthetik luxus iránti igényeiket az Oroszlánok, akik mindenből csak a legjobbal elégszenek meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A mindig tökéletességre törekvő, maximalista Szűzek számára Alexander Wang letisztult, modern minimalizmusa a legideálisabb. A csillagjegy szülötteinek ruhatára nem hatalmas, ám olyan ruhákat válogatnak össze, melyek tökéletesen illenek egymáshoz. Ehhez Alexander Wang geometrikus, természetes színű darabjainál keresve sem találnának jobbat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Zac Posen a Mérlegekhez illő divattervező. Könnyed stílusa, elbűvölő ruhái megtestesítik mindazt, ami jellemző a csillagjegy szülötteire. A divattervező ruhái igazán tökéletesek a kedves, ragyogó és menthetetlenül romantikus Mérlegeknek.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A szexi Skorpiók érzékiségét a Versace ruhák fejezik ki legjobban. A divatház alakkövető miniruhái és fémes kiegészítői tökéletesek a szenvedélyes csillagjegy szülötteinek. Akár hétvégi kiruccanásról, akár egy romantikus vacsoráról van szó, a Versace ruhák között biztosan találnak egy izgalmas darabot.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A jó humorérzékkel megáldott Nyilasok olyan ruhát válasszanak, amely kifejezi személyiségüknek ezt a vonását. A brit divatvilág különleges tervezője, Vivienne Westwood pont ilyen. Kollekcióiban mindig meghökkentő, egyedi kreációkat láthatunk.

Bak (december 22. – január 19.)
Klasszikus, elegáns és hihetetlenül menő – ezek a Bakok és Yves Saint Laurent. A ceruzaszoknya, elegáns kabá és egyenes ruhák tökéletesen illenek a csillagjegy szülötteihez, a nagy múltú divatháznál pedig meg is találja ezeket a darabokat.


Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Chloé divatház finom anyagból készült blúzai és selyemszoknyái remekül kiemelik a Vízönzők romantikus személyiségjegyeit. A divatház darabjai azért is illenek annyira az újítások iránt rajongó Vízöntőkhöz, mert a Chloénál minden új divatőrületre szinte azonnal megjelenik a saját változatuk.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülötteinek megvan az a képessége, hogy egyszerre távolságtartók és rendkívül vonzók. A nagy divatházak közül pont ugyanez jellemző a Valentinóra. Nőies, romantikus ruháiról a legismertebbek, melyek gyakran hosszú ujjúak és magas nyakúak, ugyanakkor érzékiek. Tökélyre fejlesztették a titokzatos és vonzó megjelenést, pont mint a Halak.

Forrás: Brit+Co
Fotó: Unsplash