Mi történik, ha azonos csillagjegyűek szeretnek egymásba?

2020. április 23.
Amíg meg nem történik, nem is gondolunk arra, mi van olyankor, ha azonos csillagjegyű emberek szeretnek egymásba. Annyit elárulhatunk, hogy jó és rossz dolgok egyaránt kisülhetnek egy ilyen helyzetből.

Egyrészt lehet előnye annak, ha ugyanolyan csillagjegyű emberbe szeretünk bele, mint amilyenek mi vagyunk, hiszen jó eséllyel érdeklik hasonló témák, mint minket, és még az is előfordulhat, hogy valamilyen közös hobbi hozott össze minket. Ráadásul az életcéljaink is nagyobb eséllyel egyeznek egy ugyanolyan jegyű emberrel. De mik lehetnek az árnyoldalai annak, ha a párunk azonos jegyű, mint mi?


Kos (március 21. – április 19.)

Két Kos párkapcsolata minden bizonnyal nincs híján az energiának, hiszen ez az egyik legkreatívabb, legszenvedélyesebb csillagjegy, ám az energiák könnyen robbanhatnak is. Kapcsolatuk biztosan nem lesz mentes a veszekedésektől és az ajtócsapkodástól, ám ha kiadták magukból a feszültséget, ugyanilyen vehemenciával szeretik egymást tovább.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák makacs, konok emberek. A szemüket mindig a célon tartják, és ha a párjuk is ugyanazt a jövőt képzeli el, mint ők, biztosan nem lesz hiba a kapcsolatukban. Viszont ha több életterületet is máshogy képzelnek el, az komoly feszültséget okozhat közöttük.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek sosem unatkozik, el lehet tehát képzelni, mi történik olyankor, ha ketten vannak egy párban. Ez a párkapcsolat tele van szórakozással, amivel addig nincs is baj, míg mindketten élvezik a nagy társasági életet és a bulikat. Ha viszont az egyikük hajlamosabb az otthonülésre, az könnyen a kapcsolat végét jelentheti.

Olvastad már?

Rák (június 21. – július 22.)

A két Rák majdnem tökéletes pár! Mindketten kellemes természetű, gondoskodó emberek, így egyikük sem panaszkodhat, hogy nem törődik eleget vele a partnere. Talán csak akkor lehet gond, ha valamelyikük túl anyáskodóvá válik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha két Oroszlán van egy párkapcsolatban, az pont olyan, mint amikor két dudás van egy csárdában. Mindketten egyaránt a középpontban akarnak lenni, mindketten azt akarják, hogy övék legyen a teljes figyelem. Ha egyikük ezt megkapja, a másik könnyen érezheti úgy, hogy elhanyagolják. Ám ha sikerül megtalálniuk az egyensúlyt, az egyik legszenvedélyesebb és leglángolóbb kapcsolat lesz az övék a csillagjegyek között.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek önálló emberek, egyéniségek, akik az élet minden rezdülésében meglátják a szépséget. Ne próbálják megmondani a párjuknak, hogyan viselkedjenek, vagy miről kellene leszokniuk, mert az számos vitát szít kettejük között. Ha a jövedelmeik miatt sem aggódnak túl sokat, a lehető legboldogabb lesz egymással a két Szűz jegyű ember.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ha két Mérleg egymásra talál, biztos, hogy boldoggá teszik egymást szexuálisan, emberileg és érzelmileg egyaránt. Természetüknél fogva tele vannak szeretettel, ám érezniük kell, hogy a másik ember is ugyanúgy szereti őket. Arra figyeljenek azonban, hogy ne rejtsék el egymás elől azt sem, ha neheztelnek valamiért a másikra, mert az egyre gyűlő negatív érzések megmérgezhetik a kapcsolatukat.


Skorpió (október 23. – november 21.)

Rengeteg szenvedély van két Skorpió kapcsolatában, amelynek a bizalom az alapja. Elengedhetetlen, hogy nyíltan kommunikáljanak egymással az érzéseikről is, máskülönben katasztrofális véget ér a szerelem. Féltékenység, gyanúsítgatások vethetnek véget a Skorpiók közötti románcnak.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha két Nyilas talál egymásra, az egyik legszebb szerelmi történet szövődhet közöttük. Rengeteg nevetés, kaland és közös program vár rájuk. Mindketten szenvedélyesen kiállnak a véleményük mellett, ám ennek egyikük sem tulajdonít nagy jelentőséget. Az egyetlen pont, ahol megbukhat egy ilyen kapcsolat, az a családalapítás kérdése. Ha az egyikük nem tud vagy akar lassítani az életritmusán, nagy valószínűséggel elválnak a Nyilasok útjai.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok általában nem tekintik egymást potenciális partnernek, ha párkapcsolatról van szó, pedig rendkívül jól működő pár lehetnének. Ám a túlzott realizmusuk és elhivatottságuk könnyen megölheti a szerelmet, így eltávolodhatnak egymástól egy idő után, ha nem figyelnek eléggé.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A csillagjegy szülöttei mindig nyitottak más ember véleményére, témától függetlenül. Ha két Vízöntő szeret egymásba, gyakran úgy is érzik, hogy társuk a legjobb barátjuk is egy személyben. Ez egyben a legnagyobb veszélye is a kapcsolatuknak, könnyen mozdulnak el abba az irányba, hogy a végén tényleg csak barátok maradnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Két Halak jegyű ember a szerelem tengerében úszik, ha egymásra találnak. Szenvedéllyel és álmokkal veszik körbe a másikat, a csillagokat is lehoznák az égről a párjuknak. Tökéletes duót alkotnak, csak ne akarják elszámoltatni egymást az idejükkel és az érzelmeikkel kapcsolatban.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash