Így csavard el az egyes csillagjegyek fejét

2021. július 12.
A szerelemben is igaz, hogy „személyre szabott módszerekkel” érheted el a legjobb eredményt, ám míg nem ismered a kiszemelted, nehéz ilyen trükköket bevetni. Ha viszont tudod, mikor született, máris közelebb kerülhetsz a tűzhöz!

Az egyes csillagjegyek az ismerkedés során is más-más dolgot tartanak fontosnak: ami az egyiknek elengedhetetlen a folytatáshoz és az ígéretes párkapcsolat felépítéséhez, az a másiknak inkább riasztó lehet. Íme egy kis útmutató, hogy rabold el kiszemelted szívét a horoszkóp szerint!

Így rabold el az egyes csillagjegyek szívét

Kos

Mindig nézz a szemébe, és legyél határozott. A te malmodra hajtja a vizet, ha kellő önbizalommal rendelkezel, így úgy tekint majd rád, mint egy főnyereményre, amit szeretne minél hamarabb megkaparintani. Állj mindig készen a hajmeresztő ötletek megvalósítására: egy Kos mellett sosem unalmas az élet, erre készülj fel, ha azt szeretnéd, hogy hosszú ideig keressétek együtt a kalandokat!

Bika

Készítsd el a kedvenc ételét, ennek annyira fog örülni, hogy után sülve-főve együtt lehettek! Hogy biztosra menj, gyújts gyertyákat, szóljon romantikus zene és legyen finom illat a lakásban – a Bika igazán érzéki csillagjegy, lázba hozható, ha ezek az apró részletek stimmelnek. Éreztesd vele, hogy milyen különleges számodra, és sose siettesd: lehet, hogy hosszabb időre lesz szüksége, hogy feloldódjon, de ha ezt kivárod, örökké áldani fogod a türelmedet!

Ikrek

Az Ikrek nem egy filozofálgatós, töprengő csillagjegy – sokkal többre értékeli a vidámságot és a spontaneitást. Legyél vidám, optimista, és gondoskodj róla, hogy soha ne unatkozzon melletted! Ha „leül a hangulat” egy randin, az Ikrek hajlamos menekülőre fogni. Legyél nyitott és rugalmas, mellette gyakran megesik, hogy minden totál ellentétesen alakul, mint ahogy eredetileg elterveztétek!

Rák

Fordíts rá annyi figyelmet, amennyit csak lehet, és biztosítsd a támogatásodról. Ha tudja, hogy te is olyan érzelmes vagy, mint ő, lubickolni fog a boldogságban melletted! A Rák igen hagyománytisztelő, a tradíciókat nagyra értékeli: ünnepeljetek meg minden apróságot, színessé téve a szürke hétköznapokat! Ne sértődj meg, ha nincs kedve minden este felkerekedni, rendezkedj be inkább a bekuckózós, kanapén összebújós estékre, a romantikus Rák ugyanis imád otthon lenni!

Oroszlán

Az Oroszlánnak olyan, mintha hájjal kenegetnék, ha azt hallja, milyen nagyszerű teremtés. Dicsérd gyakran, hangsúlyozd ki, mit látsz benne különlegesnek, és mutasd ki bátran, hogy fontos neked! Nézd el neki, ha néha hiúbb a kelleténél, ő egyszerűen így van összerakva, kár haragudni érte – még akkor is, ha ki tudna kergetni a világból ezzel a tulajdonságával. Cserébe igazán nagylelkű társra lelhetsz, akinek elképesztően jó a humora is!

Szűz

Legyél pontos és precíz, és fogd vissza magad, ha idegesít, hogy mennyire ügyel a részletekre. Akkor sem szerzel nála jó pontokat, ha a rendetlen csillagjegyek közé tartozol, a Szűz ugyanis az összeszedettség és a jól szervezettség híve. A Szűz saját magával és a körülötte élőkkel is igen kritikus, cinikus megjegyzéseit nem szabad személyes sértésnek venni, inkább nevessetek együtt rajta! Ha megtaláljátok a közös hangot, igazán kiszámítható, hű társra találhatsz a személyében!

Mérleg

A Mérleg számára fontos a kiegyensúlyozottság és a harmónia, ezért jobb, ha stabilitásra törekszel, és nem gyötröd szeszélyes hangulatváltozásokkal vagy érzelmi hullámvölgyekkel. Magadra vonhatod a Mérleg figyelmét, ha nyitott vagy a művészetekre és az irodalomra, így biztos könnyen lesz közös témátok! A kedvében járhatsz, ha kíváncsi vagy a véleményére az élet nagy dolgaival kapcsolatban – és azzal is, ha döntéshelyzetben tanácsot kérsz tőle.

Skorpió

A Skorpió olyan, akár egy szenvedélyes detektív: nem szereti, ha titkolóznak előtte, az azonban lázba hozza, ha meg kell fejtenie egy talányt, vagy a mélyére kell ásnia valaminek. Ha tehát elhúzod az orra előtt a mézesmadzagot, de mégsem mutatsz meg magadból mindent, garantáltan beférkőzöl a gondolataiba! Előnyödre válhat az is, ha nem vagy túl szégyenlős, a Skorpió ugyanis nemcsak beszélni szeret a szexről, hanem a gyakorlatban is örömmel megmutatja a tudományát.

Így rabold el az egyes csillagjegyek szívét

Nyilas

A Nyilas szemében az egyik legnagyobb erény az optimizmus, ezért ha pozitívan szemléled a világot és értékeled az élet apró örömeit is, könnyen belophatod magad a Nyilas szívébe. Fontos, hogy ne próbáld meg keretek közé szorítani sem fizikai, sem érzelmi értelemben, és soha ne fojtsd belé a szót, ha szeretné veled megosztani értékes gondolatait, meglátásait. Jól jöhet, ha mindig készen állsz egy kiruccanásra, a Nyilasnál sosem lehet tudni, mikor lesz úrrá rajta csillapíthatatlan utazásvágya!

Bak

A Bak számára vonzó, ha céltudatos vagy, és minden téren szeretnéd kihozni magadból a maximumot – ő is pont ilyen, s ahhoz, hogy minél előbb sikerre vigye elképzeléseit, pontos tervet készít. Jó, ha az utolsó betűig tartod magad ahhoz, amit megbeszéltetek, mert a Bak egyáltalán nem rajong a meglepetésekért, a váratlan fordulatokért. Nagyra értékeli viszont, ha okosan bánsz a pénzzel, és nem költekezel meggondolatlanul.

Vízöntő

Mindenképp a javadat szolgálja, ha jó beszélgetőpartner vagy, tisztában vagy a világban zajló történésekkel és a véleményedet is vállalod egy-egy témával kapcsolatban. Készülj fel arra, hogy a Vízöntő egészen sajátos szemszögből szemléli a világot – személyisége annyira szeretnivaló, hogy vele még vitatkozni is élmény. Lázba hozhatod azzal, ha valamilyen különleges témával rukkolsz elő, az átlagos, sablonos dolgoktól ugyanis a hideg rázza. Igazi balzsam a lelkének, ha értékeled a kreativitását és az intelligenciáját!

Halak

Ha romantikus és érzékeny lélek vagy, nagyon jó esélyekkel indulsz a Halaknál! Az sem baj, ha képes vagy sírni egy megható filmen – ő igazán nagyra értékeli, hogy nem fojtod vissza az érzéseidet. Készülj fel arra, hogy a Halak sokkal kifinomultabban kommunikál a többieknél, ő tényleg a szavak mögé lát, és elképesztő gyorsasággal hangolódik rá azokra, akik előtt kitárja a szívét. Jót teszel vele, ha erősíted az önbizalmát, és segítesz neki, hogy a realitás talaján maradjon ahelyett, hogy az árral sodródjon.

Ezt láttad már?